Autohuur Murcia Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Murcia Airport zodat jij dat niet hoeft te doen.

Ga zorgeloos op reis met EasyTerra. Bespaar tot wel 60% op de prijs van alle bekende autoverhuurders in Murcia Airport.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
FLASH SALE! 5% KORTING OP ALLE AUTO'S
Geldig voor iedere bestemming. Boek snel deze actie loopt t/m donderdag 17 oktober
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Murcia Airport

  1. Home
  2. Autohuur Spanje
  3. Autohuur Murcia
  4. Murcia Airport
EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Locatie informatie voor Murcia Airport

Murcia – San Javier Airport in het kort

De passagiersaantallen op Murcia-San Javier Airport zijn de laatste jaren fors gestegen, dankzij de komst van budgetmaatschappijen. In 2006 verwerkte de luchthaven 1,6 miljoen passagiers, in 2004 was dat nog maar de helft! Het serviceniveau is bij lange na niet berekend op deze groei. Er zijn vrij veel klachten van reizigers over de dienstverlening. Inmiddels wordt er gesproken over de bouw van een compleet nieuwe luchthaven voor Murcia.

Er is geen treinverbinding met de luchthaven. De luchthaven ligt 45 kilometer ten zuidoosten van Murcia. Per bus bent u in 45 minuten in Murcia, maar deze rijdt slechts 3 keer per dag.

Op het luchthaventerrein bevinden zich geen hotels. Het aanbod van winkels en eet- en drinkgelegenheden is zeer beperkt. Bovendien openen en sluiten de eigenaren hun zaken op eigenaardige tijden. Tevens beschikt het vliegveld niet over zakelijke faciliteiten. Wel is er een geldwisselkantoor en er zijn geldautomaten. Ook is er een speelhoekje voor kinderen.

In de luchtvaart industrie wordt Murcia – San Javier Airport aangeduid met de afkortingen MJV (IATA airport code) en LELC (ICAO airport code).

Link naar officiële website Murcia – San Javier Airport.

Overige autoverhuur locaties in Murcia

Naast de verhuurders van Murcia Airport in Murcia vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Murcia: