EUR (€) (NL)
    • Klantbeoordelingen 8.4 / 10
  • Sinds 2005 vergelijken wij huurauto tarieven
Hulp nodig?
+49 89 541955600
Openingstijden
7 juli 2022

Extra bestuurder huurauto

Vakanties beleef je vaak samen. Met elkaar genieten van alles wat je vakantiebestemming te bieden heeft. Het kan erg fijn zijn om ook het autorijden samen te verdelen. Zo kun je het rijden afwisselen en om beurten onverdeeld genieten van het uitzicht, een wijntje bij het diner. Voor lange ritten geldt ook nog eens dat het veiliger is om het rijden van elkaar over te kunnen nemen. 

Extra bestuurder huurauto

Reserveren extra bestuurder

In de rij van extra’s die bij ons te boeken zijn, hoort ook het regelen van een extra bestuurder. Op de plaats van bestemming betaal je daar de extra kosten van. Die bedragen meestal een paar euro per dag en soms is het zelfs gratis. Het komt ook voor dat de extra bestuurder al bij de prijs is inbegrepen. Dit wordt dan tijdens het boekingsproces genoemd. Je kunt hier ook vooraf op filteren bij de zoekresultaten. De gele plusjes laten dan zien voor welke auto’s dit geldt. 

Verloop rijbewijs

Als extra bestuurder word je samen met de hoofdbestuurder bij de balie van de verhuurder verwacht. Je laat daar je (internationaal geldig) rijbewijs zien en tekent de nodige papieren. Uiteraard ben je ook in het bezit van een in dat land geldig ID bewijs. 

Let er altijd op hoe lang je in het bezit bent van je rijbewijs moet zijn. Soms wordt 24 maanden als voorwaarde aangehouden, voor sommige verhuurders is 48 maanden een vereiste. 

Met het regelen van een extra bestuurder draag je zorg voor samen onderweg zijn. Goede reis met elkaar! 

  1. Home
  2. Extra bestuurder huurauto