Autohuur Sofia Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Sofia Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Sofia Airport

  1. Home
  2. Autohuur Bulgarije
  3. Autohuur Sofia
  4. Sofia Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.5 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 12
Irina Hertz Sofia Airport
“Makkelijk auto's van veel aanbieders bekijken en reserveren.”

“Het reserveren van een auto via EasyTerra is heel makkelijk. Bij veel autohuursites is het moeilijk te vinden hoe het zit met verzekering. Hier kan je gemakkelijk kiezen je eigen risico af te kopen. Er worden auto's van verschillende verhuurders aangeboden, daardoor heb je veel om uit te kiezen. De betaling is echter niet heel erg duidelijk. Na mijn vakantie bleek nog wat van mijn creditcard gehaald te zijn. Dat was vast voor de parkeerboete die ik in het buitenland had gekregen, maar er werd niets over gemeld.”

26-09-2017 07:02
Teun Lemaire Europcar Sofia Airport
“Goedkoop en betrouwbaar”

“Overzichtelijke website. Snel antwoord op je vragen, en goedkoop!”

10-03-2015 12:43

Locatie informatie voor Sofia Airport

Sofia Airport in het kort

De internationale luchthaven van de Bulgaarse hoofdstad Sofia is in 2006 geheel vernieuwd. Naast de oude Terminal 1 is een nieuwe Terminal 2 gebouwd. Het is nu een moderne luchthaven met goede faciliteiten. Terminal 1 is uitsluitend bestemd voor budgetmaatschappijen en chartervluchten.

Er is geen treinverbinding met de luchthaven van Sofia. De luchthaven ligt tien kilometer ten oosten van Sofia-Centrum en de route van het vliegveld naar de stad wordt goed aangegeven. Per bus bereikt u in 20 minuten het centrum.

Op het luchthaventerrein zijn geen hotels. De luchthaven heeft een redelijk aanbod van vrij eenvoudige ingerichte (snack)bars en cafés. Tevens is er een grote tax-free shop in Terminal 2. Op de tweede verdieping van Terminal 2 vindt u een Business Class Lounge. U kunt er faxen, kopiëren en buitenlandse kranten en tijdschriften lezen. Ook zijn er computers met internetaansluiting. Daarnaast zijn er banken wisselkantoren en er is een geldautomaat en postkantoor. De eerste hulp vindt u op de begane grond van Terminal 2. De nieuwe terminal is uitstekend toegankelijk voor gehandicapten.

In de luchtvaart industrie wordt Sofia Airport aangeduid met de afkortingen SOF (IATA airport code) en LBSF (ICAO airport code).

Link naar officiële website Sofia Airport.

Overige autoverhuur locaties in Sofia

Naast de verhuurders van Sofia Airport in Sofia vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Sofia: