Autohuur Sofia Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Sofia Airport zodat jij dat niet hoeft te doen.

Ga zorgeloos op reis met EasyTerra. Bespaar tot wel 60% op de prijs van alle bekende autoverhuurders in Sofia Airport.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Sofia Airport

  1. Home
  2. Autohuur Bulgarije
  3. Autohuur Sofia
  4. Sofia Airport
EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.1 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 34
Irina Top Rent-a-Car Sofia Airport
“Duidelijke website”

“Duidelijke website, waarin vooral meteen duidelijk is wat je krijgt, ook aan verzekering en gaat betalen. Geen akelige verrassingen achteraf. Goed aanbod van auto's en autoverhuurbedrijven.”

23-03-2019 07:33
P. Van Der Zijden Top Rent-a-Car Sofia Airport
“Reserveren is geen probleem”

“Reserveren is geen probleem, bij aankomst 's avonds op Sofia Airport echter een gesloten kantoortje met een telefoonnummer waar je geen antwoord krijgt. Ander telefoonnummer geprobeerd, ook geen gehoor. Een derde telefoonnummer bracht uitkomst, en alleen omdat mijn vriendin de taal spreekt! Blijkt dat de balie op de andere terminal is, we worden opgehaald na 15 minuten en moeten achter aansluiten, zeker drie kwartier gestaan voordat we geholpen werden en voordat we eindelijk in Sofia stad aankwamen waren alle restaurants al gesloten, al met al geen fijne ervaring!”

19-11-2018 13:35
Guido A.a.m. Meijer Alamo Rent a Car Sofia Airport
“Zeer transparant zicht op kosten”

“Zeer transparant zicht op kosten, geen verrassingen en duidelijke keuzes en inzicht in het aanbod waarbij gekozen kan worden om voor meer zekerheid bij specifieke verhuurders is erg prettig. Bovendien zijn de prijzen van de diverse aanbieders goed inzichtelijk. Prima!”

25-08-2018 09:16

Locatie informatie voor Sofia Airport

Sofia Airport in het kort

De internationale luchthaven van de Bulgaarse hoofdstad Sofia is in 2006 geheel vernieuwd. Naast de oude Terminal 1 is een nieuwe Terminal 2 gebouwd. Het is nu een moderne luchthaven met goede faciliteiten. Terminal 1 is uitsluitend bestemd voor budgetmaatschappijen en chartervluchten.

Er is geen treinverbinding met de luchthaven van Sofia. De luchthaven ligt tien kilometer ten oosten van Sofia-Centrum en de route van het vliegveld naar de stad wordt goed aangegeven. Per bus bereikt u in 20 minuten het centrum.

Op het luchthaventerrein zijn geen hotels. De luchthaven heeft een redelijk aanbod van vrij eenvoudige ingerichte (snack)bars en cafés. Tevens is er een grote tax-free shop in Terminal 2. Op de tweede verdieping van Terminal 2 vindt u een Business Class Lounge. U kunt er faxen, kopiëren en buitenlandse kranten en tijdschriften lezen. Ook zijn er computers met internetaansluiting. Daarnaast zijn er banken wisselkantoren en er is een geldautomaat en postkantoor. De eerste hulp vindt u op de begane grond van Terminal 2. De nieuwe terminal is uitstekend toegankelijk voor gehandicapten.

In de luchtvaart industrie wordt Sofia Airport aangeduid met de afkortingen SOF (IATA airport code) en LBSF (ICAO airport code).

Link naar officiële website Sofia Airport.