Autohuur Ottawa Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Ottawa Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Ottawa Airport

  1. Home
  2. Autohuur Canada
  3. Autohuur Ottawa
  4. Ottawa Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Locatie informatie voor Ottawa Airport

Ottawa Airport in het kort

Ottawa Airport is officieel vernoemd naar twee Canadese staatsmannen en heet voluit dan ook Ottawa Macdonald-Cartier International Airport.

De luchthaven ligt 10 kilometer ten zuiden van het stadscentrum van Ottawa, de hoofdstad van Canada. Er is geen treinverbinding, maar er is wel een geregelde busverbinding tussen de luchthaven en de stad. Het vliegveld ligt aan het einde van de Airport Parkway en is daardoor gemakkelijk per auto bereikbaar.

De luchthaven heeft een mooi winkelgebied en een goed aanbod van eet- en drinkgelegenheden, waaronder restaurants, cafés, (snack)bars, ijssalons en zogeheten ‘juice bars’. Er is een VIP lounge op de luchthaven en er zijn (kleine) vergaderruimten te huur. Grotere vergader- en conferentiezalen en uitgebreidere zakelijke faciliteiten vindt u in het Hilton Hotel op de luchthaven. Overige faciliteiten op Ottawa Airport zijn banken, geldwisselkantoren, geldautomaten, draadloos internet en kunst van lokale artiesten verspreid over het terminalgebouw.

In de luchtvaart industrie wordt Ottawa Airport aangeduid met de afkortingen YOW (IATA airport code) en CYOW (ICAO airport code).

Ga naar de officiële website van Ottawa Airport.

Overige autoverhuur locaties in Ottawa

Naast de verhuurders van Ottawa Airport in Ottawa vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Ottawa: