Autohuur Vancouver Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Vancouver Airport zodat jij dat niet hoeft te doen.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Vancouver Airport

  1. Home
  2. Autohuur Canada
  3. Autohuur Vancouver
  4. Vancouver Airport
EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.4 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 36
Smb Alamo Rent a Car Vancouver Airport
“Prima en snel geregeld”

“Prima en snel geregeld, ter plekke alles vlot en netjes verlopen”

21-11-2018 10:33
Bianca Beukeboom Hertz Vancouver Airport
“Ik werd keurig voor de vakantie gebeld …”

“Ik werd keurig voor de vakantie gebeld dat er wellicht toch problemen konden zijn met GPS voor de auto en geïnformeerd over mogelijke gevolgen daarvan. We hebben een fantastische auto kunnen huren mét ingebouwde GPS, geen probleem dus. Helaas zijn we tijdens het begin van onze vakantie aangereden. De achterligger had niet gezien dat we stil stonden voor een rood stoplicht. Gelukkig konden we na veel gedoe wel met dezelfde auto, ondanks fikse schade, verder. Hertz hoofdkantoor op de luchthaven van Vancouver heeft ons ook weer heel goed geholpen bij aankomst terug, maar natuurlijk moest ik wel van alles aanleveren als bewijslast. Dit had ik graag bij terugkomst in Nederland willen delen met EasyTerra en dus belde ik het nederlandse nummer wat op mijn reservering stond. Ik kreeg een engels sprekende meneer, terwijl ik hoopte op een nederlands sprekend iemand. Dit begrijp ik niet helemaal, omdat ik voor de vakantie wel door een nederlands sprekend persoon werd gebeld.”

17-09-2017 09:40
Gertjan Budget Vancouver Airport
“Probleemloos voor een mooie prijs”

“Probleemloos voor een mooie prijs”

23-07-2017 07:15

Locatie informatie voor Vancouver Airport

Vancouver International Airport in het kort

De luchthaven ligt 13 kilometer ten zuiden van Vancouver. Er zijn drie terminals. De internationale en binnenlandse terminals zijn met elkaar verbonden via een overdekte gang. Verder is er nog een aparte ‘South Terminal’ die alleen gebruikt wordt door kleinere regionale luchtvaartmaatschappijen met vluchten naar bestemmingen binnen British Columbia. De komende jaren staan er veel bouwactiviteiten gepland om de luchthaven klaar te stomen voor de Olympische Winterspelen van 2010.

Momenteel wordt er gebouwd aan een hogesnelheidsverbinding tussen het centrum van Vancouver en de luchthaven. De luchthaven goed bereikbaar per auto en bus. De afslag naar het vliegveld staat duidelijk aangegeven. Er bevindt zich één hotel op het luchthaventerrein. In de nabije omgeving bevinden zich meerdere hotels.

Vancouver Airport heeft een uitgebreid aanbod van winkels en gelegenheden voor eten en drinken. U vindt deze in het hele terminalgebouw, zowel voor als achter de douane. Er is een bescheiden centrum voor zakelijke diensten. Het aanwezige hotel biedt uitgebreidere zakelijke ondersteuning. De luchthaven is uitstekend toegankelijk voor gehandicapten. In de hele terminal vindt u banken, wisselkantoren en geldautomaten. Er is een postkantoor en in het hele gebouw is draadloos Internet aanwezig. Interessant zijn de vele houten sculpturen – waaronder totempalen – van de oorspronkelijke Indiaanse bevolking van British Columbia.

In de luchtvaart industrie wordt Vancouver International Airport aangeduid met de afkortingen YVR (IATA airport code) en CYVR (ICAO airport code).

Link naar officiële website Vancouver International Airport.

Overige autoverhuur locaties in Vancouver

Naast de verhuurders van Vancouver Airport in Vancouver vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Vancouver: