• Klantbeoordelingen 8.4 / 10
  • Sinds 2005 vergelijken wij huurauto tarieven
Hulp nodig?
+31 85 001 2744

Autohuur Carflex Cancun International Airport

Huur zorgeloos een auto op 49.360 locaties

Op EasyTerra vind je alle beschikbare huurauto’s bij Carflex Cancun International Airport

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen

#21 beoordeeld van 17 verhuurbedrijven op Cancun International Airport

  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Onafhankelijke vergelijker Wij helpen je met betrouwbare informatie en echte reviews

Carflex Cancun International Airport

Je huurt al een auto bij Carflex Cancun International Airport vanaf per dag. Carflex Cancun International Airport wordt door onze klanten beoordeeld met gemiddeld een 0 wat is. Daarmee staat Carflex op plek 21 (van 17 autoverhuurders in Cancun International Airport)

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. Bij ons vind je naast de autohuur prijzen van Carflex ook de prijzen van vele andere autoverhuurders. Op zowel Cancun International Airport als op 24.000+ andere locaties wereldwijd. Zo weet je zeker dat je altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Plus- & minpunten

Lagere prijzen

Bij Carflex betaal je met per dag gemiddeld minder voor een auto.

Shuttle service

Het is niet mogelijk om direct in de terminal geholpen te worden.

Geen Worry-Free aanbod

Carflex biedt in Cancun International Airport helaas geen Worry-Free auto's aan.

Klanten waarderen Carflex Cancun International Airport met een

Aantal reviews: 0

Carflex wagenpark - Cancun International Airport

Onderstaand toont een selectie huurauto's van Carflex op Cancun International Airport. Doe een zoekopdracht om alle aanbiedingen te bekijken.

Autotype
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
SUV

Klantwaardering Carflex Cancun International Airport

Op basis van 0 klantbeoordelingen

Recente beoordelingen

Carflex Cancun International Airport veelgestelde vragen

Onderstaand zijn de meest gestelde vragen voor Carflex Cancun International Airport. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de veelgestelde vragen pagina.

Kan ik bij Carflex Cancun International Airport een auto huren zonder creditcard? In principe heb je altijd een creditcard nodig voor het huren van een auto bij Carflex Cancun International Airport.

Zodra je de huurauto ophaalt, betaal je een borg. Om deze borg te kunnen betalen heb je een creditcard nodig die op naam staat van de hoofdbestuurder. De verhuurder reserveert vervolgens het borgbedrag op jouw creditcard, zodat ze in het geval van schade of andere extra kosten dit kunnen verhalen.

Als je de huurauto weer terugbrengt, wordt hij gecontroleerd op eventuele schade of andere mankementen. Is er niets aan de hand? Dan wordt het bedrag dat gereserveerd werd op jouw creditcard weer vrijgegeven. Lees meer over borg op onze pagina: Borg bij autohuur
Kan ik een busje huren bij Carflex Cancun International Airport? We hebben onlangs bij Carflex Cancun International Airport geen beschikbare busjes gezien. Maar doe een zoekopdracht voor jouw periode en filter op 'personenbusje' of het aantal passagiers om het actuele aanbod te bekijken. Kan ik een elektrische auto huren bij Carflex Cancun International Airport? We hebben onlangs bij Carflex Cancun International Airport geen aanbiedingen voor elektrische of hybride auto's gevonden. Doe een zoekopdracht voor jouw periode om het actuele aanbod te bekijken. Kan ik een auto zonder eigen risico huren bij Carflex Cancun International Airport? We hebben bij Carflex Cancun International Airport recent geen auto's 'zonder eigen risico' gevonden. Doe een zoekopdracht voor jouw periode om het actuele aanbod te bekijken. Als alternatief zijn er ook veel auto’s beschikbaar met ‘dekking eigen risico’, wat bijna op hetzelfde neerkomt, maar dan voordeliger. Kijk voor het verschil tussen ‘zonder eigen risico’ en ‘dekking eigen risico’ op onze pagina: Verzekeringen & eigen risico . Wat kost een huurauto bij Carflex Cancun International Airport? De prijzen voor huurauto’s wisselen sterk. Met name in het hoogseizoen liggen de prijzen soms beduidend hoger dan in het laagseizoen. Wil je de actuele prijzen voor Carflex Cancun International Airport bekijken? Doe dan een zoekopdracht voor de periode waarop jij op vakantie gaat. Maar om je alvast een indicatie te geven, onderstaande huurauto’s en bijbehorende prijzen per dag hebben we onlangs voorbij zien komen:

Economy Nissan March of gelijkwaardig
vanaf /dag
Compact Chevrolet Aveo of gelijkwaardig
vanaf /dag
Intermediate Chevrolet Aveo of gelijkwaardig
vanaf /dag
Standard Chrysler Town and Country of gelijkwaardig
vanaf /dag
Fullsize Volkswagen Vento of gelijkwaardig
vanaf /dag
SUV Ford Escape of gelijkwaardig
vanaf /dag
MPV Chrysler Town and Country of gelijkwaardig
vanaf /dag
Is Carflex Cancun International Airport gevestigd in de terminal? Nee, Carflex heeft op Cancun International Airport geen balie in de terminal. Maar een gratis shuttle service brengt je bij de verhuurlocatie aan de rand van de luchthaven.
Worry-Free

Auto huren zonder zorgen

Geen verborgen kosten dankzij het Worry-Free label

Waarom bij ons boeken?

  • Gratis annuleren en wijzigen
  • Echte reviews
  • Onafhankelijke prijsvergelijker
  • 24.000+ ophaallocaties wereldwijd

Cancun International Airport car rental

Are you looking for information in English about booking a rental car in Cancun International Airport?

Read more

Locatie Carflex Cancun International Airport