Autohuur Athene Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Athene Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Om gebruik te kunnen maken van onze site, dient u cookies te ondersteunen.

Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Athene Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.3 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 82
Alamo Rent a Car Athene Airport
“Voor de tweede keer gebruik gemaakt van …”

“Voor de tweede keer gebruik gemaakt van Easy Terra. Beide keren min of meer nieuwe auto, lage km stand. Ophalen en retour brengen perfect.”

07-06-2017 12:36
Alamo Rent a Car Athene Airport
“Alles prima geregeld en een fijne auto.”

“Alles prima geregeld en een fijne auto.”

03-06-2017 10:11
Alamo Rent a Car Athene Airport
“Aanmelding bij EasyTerra website …”

“Aanmelding bij EasyTerra website verliep prima. Probleem is de soms beperkte informatie op de website. Je kunt meerdere soorten verzekeringen al dan niet afsluiten maar je hebt geen duidelijk inzicht in de omvang van de verzekeringen. Wij sloten bijvoorbeeld geen schadeverzekering af mbt zelfgemaakte krassen etc. Deze keuze hangt sterk af van de hoogte van het eigen risico, maar deze informatie was niet aanwezig op website. In Athene aangekomen bleek het eigen risico 900 euro te bedragen. Dat is toch een hoog bedrag. Daarnaast drong verhuurbedrijf Enterprise ons een auto in een hogere categorie op omdat ze geen andere hadden. Helaas schampte onze auto op de laatste dag van onze vakantie (nb op het terrein van het verhuurbedrijf zelf(!)) de stoeprand, met als gevolg krassen op de plastic onderzijkant van de auto. Dat kwam daar vaker voor meldde de medewerker van ons verhuurbedrijf Enterprise. Hoogte van de schade is natuurlijk volstrekt vaag, en als je een vliegtuig hebt twee uur later dan ben je volledig afhankelijk van hoe Enterprise dat aanpakt. De schade die ons werd toegerekend was 310 euro maar waar dat op gebaseerd was weten we niet. Hun argument was dat het een dure auto was!”

27-05-2017 09:57

Locatie informatie voor Athene Airport

Athene Airport in het kort

Eleftherios Venizelos International Airport – zoals de officiële naam luidt van het vliegveld van Athene – is een zeer moderne luchthaven. Het werd geopend in 2001 en is een belangrijk knooppunt voor de hele Balkan en het Midden-Oosten. Het vliegveld verwerkt zo’n 13 miljoen reizigers per jaar. De twee terminals van deze luchthaven zijn ondergronds met elkaar verbonden. Het vliegveld ligt 33 kilometer ten zuidoosten van Athene.

Athene Airport is goed bereikbaar, zowel per trein, per bus als met de auto. Op de luchthaven is één hotel, deze ligt op loopafstand van het terminalgebouw, maar is ook bereikbaar per shuttlebus.

De nieuwe luchthaven heeft een uitgebreid aanbod winkels, bars, cafés en restaurants. Speciaal is de Skyvieuw bar, waar u een fraai uitzicht heeft over het luchthaventerrein. Voor zakelijke afspraken kan u terecht in het Business Center, waar kantoorruimtes kan huren met telefoon, fax en een computer inclusief Internet, maar ook kleine vergaderruimtes. Grote zalen zijn te huur, die dient u van te voren te boeken. Verder beschikt de luchthaven op verschillende plaatsen over draadloos toegang tot Internet. De luchthaven biedt ook de gebruikelijk diensten aan, zoals banken, wisselkantoren, geldautomaten, een Eerste hulp, een apotheek en een postkantoor.

In de luchtvaart industrie wordt Athene Airport aangeduid met de afkortingen ATH (IATA airport code) en LGAV (ICAO airport code).

Link naar officiële website Athens Airport.