Autohuur Bergerac

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Bergerac zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Bergerac

  1. Home
  2. Autohuur Frankrijk
  3. Bergerac

EasyTerra Autohuur Bergerac is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.3 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 73
L.j. Bult Daperton Bergerac Airport
“We kregen een vrijwel nieuwe Nissan”

“We kregen een vrijwel nieuwe Nissan, een prima auto.”

26-11-2017 14:13
Wilbert Mourits Alamo Rent a Car Bergerac Airport
“Goed aanbod van auto's tegen …”

“Goed aanbod van auto's tegen schappelijke prijzen. Efficiente betaalmethode. Prima!”

27-10-2017 06:32
Martin Conijn Avis Bergerac Airport
“Jammer dat na het inleveren van de auto …”

“Jammer dat na het inleveren van de auto mijn gereserveerde borg niet werd afgemeld zodat deze 30 dagen bleef staan.”

15-10-2017 17:32

Locatie informatie voor Bergerac

Introductie

Het sfeervolle stadje Bergerac ligt aan de rivier de Dordogne, wat ook de naam is voor het departement. In de oude vakwerkhuizen zijn leuke winkeltjes en restaurants gevestigd en verder zult u in Bergerac verbaasd staan over de enorme bloemenpracht in het stadje. Nee, er is geen grote kerk of een oud kasteel dat u kunt bewonderen, maar u zult aangenaam verrast worden door de ontspannen sfeer en de gemoedelijkheid van de inwoners.

Bevolking

In Bergerac wonen ruim 26.000 mensen.

Ligging

Bergerac ligt in het departement Dordogne, dat deel is van de regio Aquitaine in het zuidwesten van Frankrijk. De stad ligt grotendeels ten noorden van de rivier de Dordogne, die ontspringt in het Centraal Massief en ten noorden van Bordeaux samenvloeit met de Garonne.

Economie

Het stadje ligt in een wijngebied en wijnproductie is dan ook een van de belangrijkste activiteiten. Ten oosten van Bergerac ligt het wijngebied Pécharmant, waar stevige rode wijn wordt gemaakt, en ten zuiden van de stad ligt het gebied Monbazillac, waar witte zoete wijnen vandaan komen.
Verder is Bergerac van oudsher een centrum voor de handel in tabak.

Vliegvelden

De luchthaven Aéroport de Bergerac-Roumanière ligt zo’n 5 kilometer ten zuidoosten van het stadje, pal langs de Route Nationale 21. Budgetmaatschappijen onderhouden verbindingen met voornamelijk bestemmingen in Groot-Brittannië en Ierland, maar er zijn ook vluchten van en naar Parijs, Brussel en Amsterdam.
Met uw huurauto kunt u vanaf deze luchthaven ook Bordeaux gemakkelijk bereiken: volg de N21 en vervolgens de D936.

Openbaar Vervoer

Er zijn drie buslijnen in Bergerac. Overdag rijden de bussen geregeld, maar ’s avonds en in het weekend rijden er minder bussen.

Verkeer- en Parkeersituatie

De kleine, nauwe straatjes in het centrum van Bergerac kunt u het beste te voet verkennen. U zult overigens geen moeite hebben om buiten dat centrum een parkeerplaats te vinden voor uw huurauto. Bergerac is een uitstekende basis om de Dordogne te verkennen. Daarvoor is een huurauto onmisbaar.

Hotels

In en om Bergerac zult u geen moeite hebben een accommodatie te vinden. Er zijn eenvoudige pensions, hotels in de middenklasse, en campings. Verder worden rond het stadje diverse sfeervolle huizen en boerderijen verhuurd. Op de Bergerac Tourisme website (zie hieronder) vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Bergerac raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Bergerac

EasyTerra Autohuur Bergerac vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Luchthavens

Als u op zoek bent naar een huurauto in Frankrijk, maar in een andere stad dan Bergerac, klikt u dan door naar de Autohuur Frankrijk pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Frankrijk u een auto huren wilt.