Autohuur Antibes

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Antibes zodat jij dat niet hoeft te doen.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Antibes

  1. Home
  2. Autohuur Frankrijk
  3. Antibes
EasyTerra Autohuur Antibes is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken. lalalala

Locatie informatie voor Antibes

Introductie

Antibes is een historisch stadje aan de Middellandse Zee dat vooral door de prachtige stranden in de omgeving grote aantrekkingskracht heeft. Antibes bleef lang achter bij de andere badplaatsen aan de Franse Rivièra. Voor veel artiesten was dat dé reden om voor kortere of langere tijd in het stadje te verblijven. Helaas is ook Antibes meegesleurd in de ononderbroken toeristische ontwikkeling van de Côte d’Azur. Het enige dat nog herinnert aan het artistieke verleden van Antibes is het Picasso Museum.

Bevolking

Antibes-Juan les Pins heeft bijna 80.000 inwoners.

Ligging

De stad ligt in het zuiden van Frankrijk aan de Middellandse Zee bij de Cap d'Antibes, een landtong die de scheiding vormt tussen de Baie de Cannes en de Baie des Anges. Cannes ligt 10 kilometer ten westen van Antibes, Nice ligt 20 kilometer ten noordoosten van de stad.

Economie

Toerisme is een belangrijke pijler van de lokale economie, met in het verlengde daarvan Antibes-Juan les Pins als winkelstad. Verder is het een centrum voor de ontwikkeling van hoogwaardige technologie. Het bedrijventerrein Sophia Antipolis wordt wel de Franse versie van Silicon Valley genoemd. De bedrijven op dat terrein verschaffen aan meer dan 30.000 mensen werk.

Vliegvelden

Aéroport Nice Côte d’Azur ligt 15 kilometer ten noordoosten van Antibes. Het vliegveld is met een huurauto gemakkelijk bereikbaar via de Route Nationale 98 of de snelweg A8.

Openbaar Vervoer

Antibes heeft uitstekend openbaar busvervoer. De 31 buslijnen die vertrekken vanaf de Gare Routiere (busstation) op Place General de Gaulle bedienen zowel bestemmingen in als buiten de stad.

Verkeer- en Parkeersituatie

Vooral in de zomermaanden is het bijzonder druk in Antibes. Het is dan ook moeilijk een vrije parkeerplaats op straat te vinden voor uw huurauto. Gelukkig zijn er diverse parkeergarages in Antibes, onder meer bij het treinstation. De locaties van deze garages staan op verkeersborden aangegeven.

Hotels

Er is geen gebrek aan accommodaties in deze populaire badplaats. De meeste vallen in de categorie vakantiehotels en -ressorts al zijn er in het oude stadscentrum ook typische Franse familiehotels te vinden. Boek uw accommodatie ruim van tevoren als u in de zomermaanden naar Antibes wilt.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Antibes raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Antibes

EasyTerra Autohuur Antibes vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Frankrijk, maar in een andere stad dan Antibes, klikt u dan door naar de Autohuur Frankrijk pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Frankrijk u een auto huren wilt.