Autohuur Antimachia

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Antimachia zodat jij dat niet hoeft te doen.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Antimachia

  1. Home
  2. Autohuur Griekenland
  3. Autohuur Kos
  4. Antimachia
EasyTerra Autohuur Antimachia is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Locatie informatie voor Antimachia

Introductie

Antimachia is vooral bekend als de locatie van het internationale vliegveld van het Griekse eiland Kos. Weinig mensen weten dat het een bijzonder idyllisch plaatsje is met onder meer een indrukwekkend fort. Dat werd in de vijftiende eeuw gebouwd door de Ridders van Sint-Jan die afkomstig waren uit diverse West-Europese landen en een christelijk bastion vormden tegen het ‘heidense’ oosten.

Bevolking

Het dorpje heeft ongeveer 2200 inwoners.

Ligging

Antimachia ligt midden op het eiland, ongeveer 25 kilomter ten zuidwesten van Kos-Stad.

Economie

De inwoners van Antimachia leven vooral van het toerisme met als belangrijkste werkgever de luchthaven. Verder wordt er – net als op de rest van het eiland – landbouw bedreven, voornamelijk verbouw van olijven, amandelen en citrusvruchten.

Vliegvelden

Antimachia ligt pal bij het internationale vliegveld van Kos, Hippocrates Airport. Het vliegveld is met een huurauto gemakkelijk bereikbaar. De toegang tot het luchthaventerrein ligt aan de zuidwestkant van het dorp, langs de hoofdweg over het eiland, van Kos-Stad naar Kefalou.

Openbaar Vervoer

Op Kos rijden alleen regionale bussen tussen de diverse stadjes en dorpen op het eiland. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat deze bussen erg onregelmatig rijden en in het weekend en op feestdagen is de dienstverlening helemaal mager.

Verkeer- en Parkeersituatie

Antimachia is een klein dorp en u zult geen moeite hebben er uw weg te vinden. Ook kunt u gemakkelijk een parkeerplaats vinden voor uw huurauto. Buiten deze hoofdweg op Kos moet u rekening houden met vee of mensen op de weg, rij daar voorzichtig. Als een tegenligger met zijn lichten knippert, wil hij inhalen. Hij verwacht dat u hem ruimte zult geven!

Hotels

Er zijn geen mogelijkheden voor overnachting in Antimachia, tenzij u een inwoner treft die wel een kamer wil verhuren. Hotels vindt u aan de kust, bij het strand van Kardamena ten zuidoosten van Antimachia of bij het strand van Mastichari ten noordwesten van de stad.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Antimachia raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Antimachia

EasyTerra Autohuur Antimachia vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Luchthavens

Als u op zoek bent naar een huurauto in Griekenland, maar in een andere stad dan Antimachia, klikt u dan door naar de Auto huren Griekenland pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Griekenland u een auto huren wilt.