Autohuur Edinburgh Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Edinburgh Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Edinburgh Airport

  1. Home
  2. Autohuur Groot-Brittannië
  3. Autohuur Edinburgh
  4. Edinburgh Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.2 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 55
Bram Hertz Edinburgh Airport
“Redelijk tevreden”

“Het was veel goedkoper om via EasyTerra een auto te huren (inclusief verzekeringen) dan direct bij de verhuurder. Met de EasyTerra voucher ging het ophalen van de auto makkelijk en vlot. Helaas is er bij terugbrengen schade aan de auto geconstateerd. Deze wordt gelukkig onder SuperCover gedekt, maar de afhandeling duurt (wellich vanwege de feestdagen) wel erg lang. Bij eerdere auto-huur via EasyTerra (waar ik de klantenservice niet nodig had) ging alles uitstekend. Voor nu daarom alsnog 4 sterren.”

02-01-2018 12:05
Jacob Bergsma Budget Edinburgh Airport
“Prima ervaring, iav afwikkeling schadeclaim.”

“Prima ervaring tot dusverre. Wel loopt er nog een schadeclaim richting verzekeraar ( eigen risico via easy terra afgedekt). Nog geen uitsluitsel mbt. De uitkomst. Even afwachten dus.”

06-09-2017 17:15
Teunis Kramer Keddy By Europcar Edinburgh Airport
“Alles goed geregeld”

“De auto stond klaar voor gebruik en alles volgde voor zich”

12-11-2016 06:54

Locatie informatie voor Edinburgh Airport

Edinburgh Airport in het kort

Edinburgh Airport was oorspronkelijk een militair luchthaven: Turnhouse Aerodrome, de Schotten noemen het vliegveld nog steeds zo. De afgelopen jaren is de luchthaven gerenoveerd. Het is een snel groeiend vliegveld dat in 2030 naar verwachting 26 miljoen passagiers per jaar zal verwerken. In 2007 wordt gestart met de aanleg van een lightrail in en om Edinburgh, die op den duur het vliegveld zal verbinden met het centrum van Edinburgh. Tot die tijd kunt u het vliegveld bereiken per bus en auto. Het vliegveld ligt 12 kilometer ten westen van Edinburgh langs de A8 die naar het centrum van de stad leidt.

Op het luchthaventerrein bevindt zich één hotel. Er is een redelijk aanbod van cafés, (snack)bars en restaurants. Ook is er een groot winkelgebied dat in 2006 volledig is gerenoveerd en uitgebreid. Voor zakelijke aangelegenheden kunt u terecht in een van de lounges: luchtvaartmaatschappijen BMI, British Airways en Scotways hebben hun eigen lounges. De lounge van Servisair kan door iedereen tegen betaling worden gebruik. Overige faciliteiten: banken, wisselkantoren en geldautomaten. Op diverse plaatsen is draadloos internet aanwezig en er zijn speeltoestellen voor kinderen aanwezig.

In de luchtvaart industrie wordt Edinburgh Airport aangeduid met de afkortingen EDI (IATA airport code) en EGPH (ICAO airport code).

Link naar officiële website Edinburgh Airport.

Overige autoverhuur locaties in Edinburgh

Naast de verhuurders van Edinburgh Airport in Edinburgh vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Edinburgh: