Autohuur Edinburgh Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Edinburgh Airport zodat jij dat niet hoeft te doen.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Edinburgh Airport

  1. Home
  2. Autohuur Groot-Brittannië
  3. Autohuur Edinburgh
  4. Edinburgh Airport
EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.1 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 97
Joost Steppã© Hertz Edinburgh Airport
“Via easyterra bij Hertz een auto…”

“Via easyterra bij Hertz een auto geboekt. Goede overzichtelijke site. Wellicht goede toevoegingen zouden kunnen zijn: indicatie van wachttijd bij ophalen van de auto en vooraf aangeven dat je wel/niet wilt bijverzekeren.”

20-08-2018 05:15
Erik Europcar Edinburgh Airport
“Het blijft altijd afwachten of de auto eningszins overeenkomt met wat je denkt te hebben gereserveerd ....”

“EasyTerra treedt in dit geval op als een tussenpersoon. Je krijgt een mooi overzicht mbt de huurmogelijkheden per locatie en dat gaat allemaal goed. Ik kan EasyTerra hierin niks kwalijk nemen. Tot dat je op locatie aankomt en de huurauto gaat ophalen. Blijk je een auto uit een klasse lager te krijgen onder het verhaal, de gehuurde klasse was niet meer beschikbaar en compensatie doen we niet aan. Biedt dan minimaal een upgrade aan voor een klein bedrag ipv een downgrade geven zonder compensatie.”

09-04-2018 04:02
Bram Hertz Edinburgh Airport
“Redelijk tevreden”

“Het was veel goedkoper om via EasyTerra een auto te huren (inclusief verzekeringen) dan direct bij de verhuurder. Met de EasyTerra voucher ging het ophalen van de auto makkelijk en vlot. Helaas is er bij terugbrengen schade aan de auto geconstateerd. Deze wordt gelukkig onder SuperCover gedekt, maar de afhandeling duurt (wellich vanwege de feestdagen) wel erg lang. Bij eerdere auto-huur via EasyTerra (waar ik de klantenservice niet nodig had) ging alles uitstekend. Voor nu daarom alsnog 4 sterren.”

02-01-2018 12:05

Locatie informatie voor Edinburgh Airport

Edinburgh Airport in het kort

Edinburgh Airport was oorspronkelijk een militair luchthaven: Turnhouse Aerodrome, de Schotten noemen het vliegveld nog steeds zo. De afgelopen jaren is de luchthaven gerenoveerd. Het is een snel groeiend vliegveld dat in 2030 naar verwachting 26 miljoen passagiers per jaar zal verwerken. In 2007 wordt gestart met de aanleg van een lightrail in en om Edinburgh, die op den duur het vliegveld zal verbinden met het centrum van Edinburgh. Tot die tijd kunt u het vliegveld bereiken per bus en auto. Het vliegveld ligt 12 kilometer ten westen van Edinburgh langs de A8 die naar het centrum van de stad leidt.

Op het luchthaventerrein bevindt zich één hotel. Er is een redelijk aanbod van cafés, (snack)bars en restaurants. Ook is er een groot winkelgebied dat in 2006 volledig is gerenoveerd en uitgebreid. Voor zakelijke aangelegenheden kunt u terecht in een van de lounges: luchtvaartmaatschappijen BMI, British Airways en Scotways hebben hun eigen lounges. De lounge van Servisair kan door iedereen tegen betaling worden gebruik. Overige faciliteiten: banken, wisselkantoren en geldautomaten. Op diverse plaatsen is draadloos internet aanwezig en er zijn speeltoestellen voor kinderen aanwezig.

In de luchtvaart industrie wordt Edinburgh Airport aangeduid met de afkortingen EDI (IATA airport code) en EGPH (ICAO airport code).

Link naar officiële website Edinburgh Airport.

Overige autoverhuur locaties in Edinburgh

Naast de verhuurders van Edinburgh Airport in Edinburgh vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Edinburgh: