Autohuur Ancona Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Ancona Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Ancona Airport

  1. Home
  2. Autohuur Italië
  3. Autohuur Ancona
  4. Ancona Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.4 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 74
Wim Cuijten Budget Ancona Airport
“Was iets meer schade op de auto bij …”

“Was iets meer schade op de auto bij vertrek dan aangegeven op de formulieren. we zagen dat en dat werd meteen gecorrigeerd op het formulier. Verder netjes afgehandeld.”

21-10-2017 07:10
Janneke Doreleijers Win Rent Ancona Airport
“een prima vergelijkingssite”

“een prima vergelijkingssite, makkelijk in te vullen”

23-09-2017 06:58
Samuel Hanna Budget Ancona Airport
“Twee keer heb ik via easy terra auto …”

“Twee keer heb ik via easy terra auto gehuurd en het ging gewoon makkelijk en alles is duidelijk geweest.”

03-06-2017 06:53

Locatie informatie voor Ancona Airport

Ancona Airport in het kort

Ancona Airport ligt zo'n 18 kilometer van het centrum van de stad Ancona aan de Adriatische kust. Ancona Folconara Airport is één van de kleinste vliegvelden van Italië en is vernoemd naar de beroemde schilder Raffaello Sanzio (Rafaël). Het vliegveld heeft één passagiersterminal en verwerkt zo'n 50.000 passagiers per jaar.

Het vliegveld heeft een goede railverbinding met Ancona. Vanaf het treinstation van Ancona is het mogelijk om diverse nationale en internationale bestemmingen te bereiken. Verder is de luchthaven via de snelwegen richting Rome, Milaan en Bari goed te bereiken. Voor overnachtingen zijn er diverse opties in de buurt van Ancona Airport. Op de luchthaven is er geen hotel.

Er zijn een aantal winkels en eetgelegenheden. Zo zijn er diverse winkels met regionale specialiteiten op de luchthaven. Er zijn vergaderruimtes en er is een viplounge aanwezig. Verder is er een bank, een wisselkantoor en een eerstehulppost in de terminal.

In de luchtvaartindustrie wordt Ancona Airport aangeduid met de afkorting AOI (IATA airport code) en LIPY (ICAO airport code).

Link naar officiële website Ancona Airport.

Overige autoverhuur locaties in Ancona

Naast de verhuurders van Ancona Airport in Ancona vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Ancona:

Treinstations

Stadskantoren