Autohuur Milaan Linate Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Milaan Linate Airport zodat jij dat niet hoeft te doen.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Milaan Linate Airport

  1. Home
  2. Autohuur Italië
  3. Autohuur Milaan
  4. Milaan Linate Airport
EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.8 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 83
Liever Geen Naam Enterprise Milaan Linate Airport
“Klantvriendelijk”

“Tot nu toe allemaal positieve ervaringen. Afgelopen vakantie stond er bij het agentschap waar we geboekt hadden een gigantische rij. Na 1 uur wachten 10% opgeschoten. We besloten alsnog te annuleren en een ander verhuurbedrijf te kiezen. We hebben het hele bedrag van easyterra teruggekregen. Dat noem ik klantvriendelijk!”

18-10-2018 16:47
Philip Woldringh Enterprise Milaan Linate Airport
“Tot nu toe probleemloos…!”

“Tot nu toe geen enkel probleem gehad met door EasyTerra verleende dienst. Je kunt het pas echt beoordelen als er zich moeilijkheden voordoen met de lokale verhuurder en als je EasyTerra hulp moet vragen. Dat was tot nu toe niet nodig. Ik heb dat wel meegemaakt met HappyCar en dat is een buitengewoon slechte intermediair.”

09-05-2018 06:49
Gk Hertz Milaan Linate Airport
“Prima club”

“Prima club. Goede deal met afkopen eigen risico, maar ook daarbij blijft wel gelden: lees de kleine lettertjes.”

22-08-2017 05:19

Locatie informatie voor Milaan Linate Airport

Milaan Linate Airport in het kort

Milaan Linate Airport heette oorspronkelijk ‘Aeroporto Enrico Forlanini’, genoemd naar een Italiaanse luchtvaartpionier die in Milaan werd geboren. Linate verwerkt ongeveer 9 miljoen passagiers per jaar en is daarmee het tweede vliegveld van Milaan. Het ligt op een afstand van 7 km van Milaan en wordt vooral gebruikt voor binnenlandse- en Europese vluchten. De luchthaven heeft een uitstekende wegverbinding met Milaan en is daarom goed bereikbaar per auto, taxi en bus.

Naast het vliegveld bevindt zich een hotel. Het vliegveld kent een aantal winkels, eet- en drinkgelegenheden en een restaurant. Op de eerste verdieping bevindt zich een speciale lounge voor gehandicapten. Verder heeft het vliegveld 3 geldwisselkantoren, 2 banken, verscheidene geldautomaten, een Eerste Hulp post, een apotheek en een postkantoor (beperkte openingstijden).

In de luchtvaart industrie wordt Milaan Linate Airport aangeduid met de afkortingen LIN (IATA airport code) en LIML (ICAO airport code).

Link naar officiële website Milane Linate Airport.