Autohuur Milaan Malpensa Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Milaan Malpensa Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
2692 beoordelingen "Goed" 8 / 10
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Milaan Malpensa Airport

  1. Home
  2. Autohuur Italië
  3. Autohuur Milaan
  4. Milaan Malpensa Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.9 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 122
Carlijn 't Hoen Ecovia Rent Milaan Malpensa Airport
“Alles prima verlopen”

“We stonden wel even en wachten op de shuttlebus bij Malpensa Airport. (Tip: bel ze zodra je er bent!) We waren beetje zenuwachtig na alle spookverhalen over auto huur. Auto goed nagekeken, elk mini butsje laten noteren. Alles is goed gegaan! We hadden een Fiat panda gehuurd, die valt in de categorie koekblik, volgend keer toch een wat steviger bakkie huren.”

30-06-2018 06:22
Lauro Bongioli Avis Milaan Malpensa Airport
“auto”

“Nooit heb je de auto die wenst”

11-06-2018 08:50
P De Bruijn Avis Milaan Malpensa Airport
“Makkelijk boeken”

“Makkelijk boeken, overzichtelijke prijzen, je kunt zelf kiezen uit diverse aanbieders, ook staat goed aangegeven dat de locatie op het vliegveld is of elders!”

05-04-2018 05:43

Locatie informatie voor Milaan Malpensa Airport

Milan Malpensa Airport in het kort

Milan Malpensa Airport is het grootste vliegveld van Milaan. De luchthaven kent twee terminals die tamelijk ver van elkaar liggen. Iedere 20 minuten rijdt er een Shuttlebus tussen de terminals. Malpensa heeft een slechte naam: vluchten zijn vaak vertraagd en de bagageafhandeling verloopt niet altijd even soepel.

Het vliegveld verwerkt jaarlijks ongeveer 20 miljoen passagiers, is goed bereikbaar per trein, bus, taxi en bus en ligt ongeveer 50 km buiten het centrum van Milaan. Hotels zijn te vinden in de nabije omgeving.

In beide terminals zijn veel winkels, restaurants en (snack)bars te vinden. Wel liggen de prijzen vrij hoog, zelfs in de duty-free shops. Het Fly Business Centre biedt een uitgebreid service, o.a. kantoorruimten, vergaderzalen en cateringservice. Verder bevinden er in beide terminals geldwisselkantoren, banken, geldautomaten en een Eerste Hulppost.

In de luchtvaart industrie wordt Milan Malpensa Airport aangeduid met de afkortingen MXP (IATA airport code) en LIMC (ICAO airport code).

Link naar officiële website Milaan Malpensa Airport.

Overige autoverhuur locaties in Milaan

Naast de verhuurders van Milaan Malpensa Airport in Milaan vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Milaan: