Autohuur Triëst Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Triëst Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
3115 beoordelingen "Goed" 7.9 / 10
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Triëst Airport

  1. Home
  2. Autohuur Italië
  3. Autohuur Triëst
  4. Triëst Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Locatie informatie voor Triëst Airport

Triëst Airport (Friuli Venezia Giulia) in het kort

De luchthaven ligt 33 kilometer ten noordwesten van Triëst (Italiaans: Trieste) en 110 kilometer ten oosten van Venetië. Het is de toegangspoort tot de regio Friuli Venezia Giulia, vandaar de officiële naam. Het ligt zeer dicht bij Slovenië en Kroatië, waarmee directe busverbindingen bestaan.
Het vliegveld heeft een moderne terminal en ligt langs de snelweg A4 tussen Triëst en Venetië.

Het dichtstbijzijnde treinstation ligt in Monfalcone (5 kilometer van de luchthaven op de spoorlijn Triëst-Venetië). Elke 20-25 minuten vertrekt er een lokale bus naar dit station. Er zijn ook busverbindingen met diverse omliggende plaatsen.

Op het luchthaventerrein zijn geen hotels. Er is een beperkt aanbod van eet- en drinkgelegenheden. Er is een redelijk winkelgebied, genaamd 'La Plazetta'. Er is een VIP Lounge en er zijn twee vergaderzalen. Er zijn banken, wisselkantoren en geldautomaten. Ook is er een postkantoor. Er zijn computers met een vaste Internetaansluiting en in de hele terminal is draadloos Internet aanwezig. De Eerste Hulp kan ingeroepen worden via de algemene servicebalie. De luchthaven is goed toegankelijk voor gehandicapten.

In de luchtvaart industrie wordt Triëst Airport aangeduid met de afkortingen TRS (IATA airport code) en LIPQ (ICAO airport code).

Link naar officiële website Triëst Airport.

Overige autoverhuur locaties in Triëst

Naast de verhuurders van Triëst Airport in Triëst vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Triëst: