Autohuur Verona Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Verona Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Verona Airport

  1. Home
  2. Autohuur Italië
  3. Autohuur Verona
  4. Verona Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 39
Van Der Laan Buchbinder Verona Airport
“Prima site”

“Wij huren regelmatig een auto in het buitenland. Hierbij is voor ons de prijs vaak het belangrijkst. Vaak blijkt easyterra de meest gunstige aanbieder.”

27-07-2016 06:36

Locatie informatie voor Verona Airport

Verona-Villafranca Airport in het kort

De luchthaven 12 kilometer ten zuidwesten van Verona heet voluit Valerio Catullo di Verona Villafranca, maar wordt meestal aangeduid als ‘Verona-Villafranca’. Het is oorspronkelijk een militair vliegveld, het westelijke deel wordt nog steeds gebruikt door de Italiaanse luchtmacht. De luchthaven werkt samen met het vliegveld Brescia-Montichiari onder de naam Aeroporti Sistema del Garda.
Verona verwerkt jaarlijks 2 miljoen passagiers. Het terminalgebouw is niet helemaal op deze drukte berekend. Hou in het hoogseizoen rekening met lange wachtrijen.

Er is geen treinverbinding met de luchthaven, wel is er een bus die de luchthaven verbindt met het station van Verona.

Er zijn geen hotels op het luchthaventerrein. Er is een beperkt aanbod van winkels en (snack)bars. Behalve enkele basisvoorzieningen (fax, telefoon) bij de servicebalie zijn er geen zakelijke faciliteiten. In de aankomsthal bevinden zich geldautomaten. Er is een Eerste Hulp oproepbaar via de telefoon. Het terminalgebouw is redelijk toegankelijk voor gehandicapten.

In de luchtvaart industrie wordt Verona-Villafranca Airport aangeduid met de afkortingen VRN (IATA airport code) en LIPN (ICAO airport code).

Link naar officiële website Verona-Villafranca Airport.

Overige autoverhuur locaties in Verona

Naast de verhuurders van Verona Airport in Verona vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Verona: