Autohuur Windhoek International Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Windhoek International Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
2692 beoordelingen "Goed" 8 / 10
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Windhoek International Airport

  1. Home
  2. Autohuur Namibië
  3. Autohuur Windhoek
  4. Windhoek International Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.3 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 12
Wim Lukaart Hertz Windhoek International Airport
“Prima ervaring!”

“Wij huurden via Easy Terra een auto die we ophaalden in Namibie (windhoek) en terugbrachten in Kaapstad. We werden netjes door Hertz ontvangen en alles was zoals overeengekomen. De service en de prijs was helemaal OK!”

10-03-2017 07:52
Kees Oudendijk Hertz Windhoek International Airport
“Prima huurervaring”

“Auto gehuurd bij Hertz in Windhoek, Namibië. Papieren waren grotendeels al klaar, vriendelijk baliepersoneel. Gratis upgrade. Goede auto. Weliswaar geen pechervaring, dus die kan ik (gelukkig) niet delen. Kortom, aanbevelenswaardig”

24-12-2016 10:34
Dhr. J. Vanderklift, Bidvest Car Rental Windhoek International Airport
“Wat een deceptie!!”

“Auto gehuurd voor 6 dagen in Namibie, een bezoek aan het Etosha wildpark: een Nissan X-Trail of gelijkwaardig. Dit om de slechte wegomstandigheden in het Etosha park. Bij aankomst was de auto niet beschikbaar en moesten we genoegen nemen met een VW T5. Het personeel was zeker niet vriendelijk te noemen en het contact moeizaam. De vervangende VW T5 bleek totaal ongeschikt voor de omstandigheden en waren we genoodzaakt om veelvuldig gebruik te maken van een safari jeep, wat de kosten uiteindelijk verdrievoudigde. Tevens werkte de gehuurde TomTom niet, waardoor we gebruik moesten maken van een route planner op de mobiele telefoon. wederom zeer kosten verhogend!! Vanuit Windhoek naar Kaapstad gevlogen en hier voor twee weken een VW T5 gehuurd. De auto werd 4 uur te laat afgeleverd bij het West Inn hotel en werkte wederom de TomTom niet. Weer duur via de mobiele telefoon genavigeerd. De auto was wel de juiste keuze voor Zuid Africa. Bij inlevering was er zogenaamd extra schade aan de bumper. Na consultatie van de historie in de computer bleek het om een oude schade te gaan. Al met al een matige ervaring.”

09-11-2016 08:38

Locatie informatie voor Windhoek International Airport

Windhoek International Airport in het kort

Windhoek Hosea Kutako International Airport is de belangrijkste luchthaven van Namibië en ligt vrij ver van Windhoek, 42 kilometer ten oosten van de hoofdstad. Dit vliegveld wordt vrijwel uitsluitend gebruikt voor internationale vluchten. Binnenlandse vluchten komen aan of vertrekken van een kleinere luchthaven, dat veel dichter bij Windhoek ligt.

Er is geen treinverbinding met de luchthaven. Bussen vertrekken naar het gecombineerde taxi- en busstation in het centrum van Windhoek.

Er zijn geen hotels op het luchthaventerrein. Er bevinden zich een paar winkeltjes op de luchthaven en er is slechts één restaurant/snackbar met 40 zitplaatsen. Er zijn beperkte zakelijke faciliteiten, In de vertrekhal, na de douane, is een VIP Lounge.In de Aankomsthal zijn geldautomaten en twee wisselkantoren. De luchthaven is goed toegankelijk voor gehandicapten.

In de luchtvaart industrie wordt Windhoek International Airport aangeduid met de afkortingen WDH (IATA airport code) en FYWH (ICAO airport code).

Link naar officiële website Windhoek International Airport.

Overige autoverhuur locaties in Windhoek

Naast de verhuurders van Windhoek International Airport in Windhoek vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Windhoek: