Autohuur Eindhoven Welschap Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Eindhoven Welschap Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Eindhoven Welschap Airport

  1. Home
  2. Autohuur Nederland
  3. Autohuur Eindhoven
  4. Eindhoven Welschap Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.5 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 60
Adrianus Suos Enterprise Eindhoven Welschap Airport
“Perfecte app en zeer goede service ook …”

“Perfecte app en zeer goede service ook als er een wijziging optreed”

22-11-2017 09:14
Luuk Budget Eindhoven Welschap Airport
“Prima service”

“Prima service, snel en duidelijk.”

16-10-2017 20:57
Adrianus Suos Enterprise Eindhoven Welschap Airport
“Goede service en concurrerende prijzen …”

“Goede service en concurrerende prijzen voor volledige verzekering”

19-07-2017 13:47

Locatie informatie voor Eindhoven Welschap Airport

Eindhoven Airport in het kort

Eindhoven (Welschap) Airport is oorspronkelijk een luchtmachtbasis, maar heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt vooral dankzij budgetmaatschappijen. Het militaire deel van de luchthaven heet nog steeds Welschap, maar voor de burgerluchtvaart heet dit vliegveld Eindhoven Airport.

Er is geen treinverbinding met de luchthaven. Wel rijdt er vier keer per uur een bus naar het Centraal Station van Eindhoven. De reistijd bedraagt ongeveer 20 minuten.

Op het luchthaventerrein bevinden zich geen hotels. Er is slechts één winkel met diverse artikelen. Verder is er een snackbar, een zelfbedienings- en een á la carte restaurant. Op de eerste verdieping is een Business Centre, waar u gebruik kunt maken van diverse zakelijke diensten (telefoon, fax, kopiëren, computers). Er zijn kantoor- en vergaderzalen te huur. Verder is er een lounge, die de Business Room wordt genoemd, met aansluitingen voor laptops. Het terminalgebouw beschikt over draadloos Internet en er zijn geldautomaten. Op de eerste verdieping is een medische dienst, dit is tevens een EHBO-post die u kunt oproepen via de servicebalies. De luchthaven is goed toegankelijk voor gehandicapten.

In de luchtvaart industrie wordt Eindhoven Airport aangeduid met de afkortingen EIN (IATA airport code) en EHEH (ICAO airport code).

Link naar officiële website Eindhoven Airport.

Overige autoverhuur locaties in Eindhoven

Naast de verhuurders van Eindhoven Welschap Airport in Eindhoven vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Eindhoven: