Autohuur Eindhoven Welschap Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Eindhoven Welschap Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Om gebruik te kunnen maken van onze site, dient u cookies te ondersteunen.

Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Eindhoven Welschap Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.4 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 37
Europcar Eindhoven Welschap Airport
“Goede service en snelle afhandeling”

“Wij boeken met enige regelmaat bij Easy Terra. Behalve de gunstige prijs, is de service altijd perfect! Auto´s met weinig kilometers en aardig personeel. Prima aanrader.”

28-11-2016 09:30
Enterprise Eindhoven Welschap Airport
“Altijd volgens boeking”

“Nooit problemen gehad. Geeft altijd duidelijk aan dat afsluiten extra verzekering niet nodig is, mits bij easyterra afgesloten natuurlijk. Altijd scherpe prijzen.”

31-10-2016 07:51
Europcar Eindhoven Welschap Airport
“Geen bijzonderheden”

“Goede ervaring, geen bijzonderheden, soepele afhandeling”

03-10-2016 14:22

Locatie informatie voor Eindhoven Welschap Airport

Eindhoven Airport in het kort

Eindhoven (Welschap) Airport is oorspronkelijk een luchtmachtbasis, maar heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt vooral dankzij budgetmaatschappijen. Het militaire deel van de luchthaven heet nog steeds Welschap, maar voor de burgerluchtvaart heet dit vliegveld Eindhoven Airport.

Er is geen treinverbinding met de luchthaven. Wel rijdt er vier keer per uur een bus naar het Centraal Station van Eindhoven. De reistijd bedraagt ongeveer 20 minuten.

Op het luchthaventerrein bevinden zich geen hotels. Er is slechts één winkel met diverse artikelen. Verder is er een snackbar, een zelfbedienings- en een á la carte restaurant. Op de eerste verdieping is een Business Centre, waar u gebruik kunt maken van diverse zakelijke diensten (telefoon, fax, kopiëren, computers). Er zijn kantoor- en vergaderzalen te huur. Verder is er een lounge, die de Business Room wordt genoemd, met aansluitingen voor laptops. Het terminalgebouw beschikt over draadloos Internet en er zijn geldautomaten. Op de eerste verdieping is een medische dienst, dit is tevens een EHBO-post die u kunt oproepen via de servicebalies. De luchthaven is goed toegankelijk voor gehandicapten.

In de luchtvaart industrie wordt Eindhoven Airport aangeduid met de afkortingen EIN (IATA airport code) en EHEH (ICAO airport code).

Link naar officiële website Eindhoven Airport.