Autohuur Ålesund

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Ålesund zodat jij dat niet hoeft te doen.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Ålesund

  1. Home
  2. Autohuur Noorwegen
  3. Ålesund
EasyTerra Autohuur Ålesund is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken. lalalala

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.7 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 15
Heer Bouma Europcar Ålesund Airport
“Goed”

“Goed. Alleen de voor mij onvoorziene bankborg kwam vreemd over.”

03-12-2018 12:28
Zebravelgen18 Hertz Ålesund Airport
“Alles was snel en prima geregeld.”

“Alles was snel en prima geregeld.”

22-10-2018 14:21
Lv Europcar Ålesund Airport
“Correcte uitvoering van de contractuele …”

“Correcte uitvoering van de contractuele afspraak.”

09-05-2017 06:05

Locatie informatie voor Ålesund

Introductie

Al in de zeventiende eeuw vestigden handelaren en vissers zich op de plaats waar nu Ålesund ligt. Het stadje werd in 1904 totaal verwoest door een grote brand. Onder meer met hulp van de Duitse keizer Wilhelm werd de stad herbouwd. De gebouwen uit die tijd zijn zonder uitzondering in de Art Nouveau stijl, oftewel Jugendstil.

Bevolking

De stad heeft bijna 45.000 inwoners.

Ligging

Ålesund ligt in het westen van Noorwegen, op een aantal eilandjes. Het centrum van de stad ligt op de eilanden Aspøy en Nørvøy. Ten zuiden van de stad loopt de Storfjord.

Economie

Ålesund is een van de grootste visserijhavens van Noorwegen. Daarnaast is er veel ondersteunende industrie voor de oliewinning op de Noordzee. Verder zijn er in en rond de stad veel meubelfabrieken. Het stadje trekt ook vrij veel toeristen. Die worden niet alleen aangetrokken door het gezellige centrum van Ålesund, maar ook door de ligging van de stad, dicht bij aantrekkelijke fjorden.

Vliegvelden

De luchthaven van de stad ligt zeven kilometer ten noorden van het centrum, op het eiland Vigra. Er zijn verbindingen met binnen- en buitenlandse bestemmingen. Ålesund Airport, Vigra is gemakkelijk per huurauto bereikbaar: u hoeft slechts wegnummer 658 te volgen en u komt bij het vliegveld. De route naar de luchthaven staat ook duidelijk op borden aangegeven.

Openbaar Vervoer

Er is goed openbaar busvervoer in Ålesund. Wel moet u er rekening mee houden dat er laat op de avond, op zaterdagavond en op zondag heel weinig bussen rijden.

Verkeer- en Parkeersituatie

Voor parkeren op straat moet u betalen van 9 uur ’s ochtends tot 4 uur ’s middags, met uitzondering van zondagen. Er geldt bovendien een maximum parkeertijd van twee uur. Beter is het uw huurauto te stallen in een van de vier grote parkeergarages in het centrum van Ålesund.

Hotels

Er is een goed aanbod van accommodaties in Ålesund. Van een simpele jeugdherberg tot een viersterrenhotel en alles wat daartussen ligt. Als u in de zomermaanden naar Ålesund wilt, raden wij u aan uw accommodatie ruim van tevoren te boeken.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Ålesund raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Ålesund

EasyTerra Autohuur Ålesund vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Noorwegen, maar in een andere stad dan Ålesund, klikt u dan door naar de Autohuur Noorwegen pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Noorwegen u een auto huren wilt.