Autohuur Trondheim Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Trondheim Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Trondheim Airport

  1. Home
  2. Autohuur Noorwegen
  3. Autohuur Trondheim
  4. Trondheim Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Locatie informatie voor Trondheim Airport

Trondheim Airport in het kort

Trondheim Airport ligt bij het plaatsje Stjørdal, zo’n 35 km ten oosten van Trondheim. Het is zowel een burgerluchthaven als een militaire vliegbasis. De belangrijkste binnenlandse verbinding is met Oslo (25 vluchten per dag), daarnaast zijn er internationale lijn- en chartervluchten.
Er zijn twee terminals: terminal A voor binnenlandse vluchten en de gerenoveerde terminal B voor internationale verbindingen.

Naast de terminal ligt het treinstation en elke 15 minuten vertrekt er een bus naar het centrum van Trondheim. Vanaf de snelwegen wordt de luchthaven duidelijk aangegeven.

Vlakbij de luchthaven bevindt zich een hotel. Het aanbod van winkels en eet- en drinkgelegenheden is beperkt. De luchthaven heeft een business- en conferentiecentrum. Naast algemene zakelijke faciliteiten zijn er zeven zalen beschikbaar, voor 12 tot 45 personen.
Er is een bank en er zijn geldautomaten. Het terminalgebouw is goed toegankelijk voor gehandicapten.

In de luchtvaart industrie wordt Trondheim Airport aangeduid met de afkortingen TRD (IATA airport code) en ENVA (ICAO airport code).

Link naar officiële website Trondheim Airport

Overige autoverhuur locaties in Trondheim

Naast de verhuurders van Trondheim Airport in Trondheim vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Trondheim: