Autohuur Wenen Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Wenen Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Wenen Airport

  1. Home
  2. Autohuur Oostenrijk
  3. Autohuur Wenen
  4. Wenen Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.1 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 44
K. Kort Budget Wenen Airport
“easyterra lijkt goedkoop, maar valt tegen”

“easyterra is goedkoop, maar de organisatie met wie ze zaken doen, zijn zeker niet de beste. Het regelen van tevoren is goed, want de website is prima, maar daarna met de organisatie alles regelen, kost enorm veel tijd en administratie rompslomp. Ik heb veel gedoe en extra kosten gehad. Dit stond mij niet aan. Je kan beter een grote zelfstandige organisatie inschakelen, dit kost je uiteindelijk minder: minder tijd en minder geld.”

16-09-2017 08:04
Eric Budget Wenen Airport
“Overzichtelijke website om scherpst geprijsde huurauto te vinden en boeken”

“Prima service en overzichtelijke website! Easy terra hielp me om in een paar minuten de scherpst geprijsde huurauto te vinden en boeken.”

06-06-2017 06:59
Errie Buchbinder Wenen Airport
“Altijd goedkoper dan rechtstreeks huren …”

“Altijd goedkoper dan rechtstreeks huren bij grote maatschappijen. Al meerdere malen probleemloos gebruikt. Het zou handig zijn als "bordercross-fee" ook vooraf te betalen zou zijn. Nu heb ik altijd 2 rekeningen.”

03-04-2017 04:52

Locatie informatie voor Wenen Airport

Wenen Airport in het kort

Schwechat Airport, zoals de luchthaven van Wenen ook wel wordt genoemd, ligt 18 kilometer ten zuidoosten van de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. In 2006 is gestart met de bouw van een nieuwe terminal om de groei van passagiers op te vangen. Naar verwachting is deze terminal in 2008 klaar. In 2005 verwerkte het Weense vliegveld bijna 18 miljoen reizigers. Vanuit het ondergrondse treinstation rijdt de City Airport Train ieder half uur naar het centrum van Wenen en voor de aankomsthal vertrekt er ieder half uur een bus richting het stadscentrum. Ook is de luchthaven vanaf de snelweg goed bereikbaar per auto.

Direct tegenover de aankomsthal bevindt zich een hotel. Het vliegveld van Wenen heeft een ruim aanbod aan winkels. Ook zijn er vele (snack)bars, cafés en restaurants. Er is een restaurant op het vliegveld dat gespecialiseerd is in regionale gerechten en wijnen. Voor zakelijke aangelegenheden kunt u terecht in een van de twee VIP en Business Centres. Verder beschikt het vliegveld over banken, wisselkantoren, geldautomaten, postkantoren, een medische dienst die dag en nacht paraat is en er is een apotheek.

In de luchtvaart industrie wordt Wenen Airport aangeduid met de afkortingen VIE (IATA airport code) en LOWW (ICAO airport code).

Link naar officiële website Wenen Airport.

Overige autoverhuur locaties in Wenen

Naast de verhuurders van Wenen Airport in Wenen vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Wenen: