Autohuur Wenen Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Wenen Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
2699 beoordelingen "Goed" 8 / 10
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Wenen Airport

  1. Home
  2. Autohuur Oostenrijk
  3. Autohuur Wenen
  4. Wenen Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.2 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 59
Evert Van Veen Buchbinder Wenen Airport
“Je koopt bij easy terra je eigen risico…”

“Je koopt bij easy terra je eigen risico af en daar betaal je extra voor, vervolgens probeert de verhuurder dit weer te verkopen en zegt dat het eigen risico niet verzekert is”

20-06-2018 06:52
Errie Buchbinder Wenen Airport
“Goed werkend systeem”

“Goed werkend systeem Na een kleine 20x gebruik gemaakt te hebben van EasyTerra, ben ik een tevreden gebruiker en geen echte problemen tegengekomen. Ik heb nog geen schade ervaring via EasyTerra (dat zal door afwijkende verzekeringsvorm complexer zijn). Een vervelend puntje is dat sommige verhuurders erg ondoorzichtig zijn in extra kosten (Budget, Avis) en/of je lokken met een BMW-2 klasse en je vervolgens in een Dacia proberen te stoppen "die in dezelfde klasse valt" volgens eigen definitie (Buchbinder).”

05-04-2018 05:08
Robert Buchbinder Wenen Airport
“Duidelijke website”

“Duidelijke website. Al meerdere malen via jullie een auto gehuurd. Zou alleen fijn zijn als er beter bij komt te staan hoeveel koffers er in een auto kunnen. Verder zeer tevreden.”

25-03-2018 09:35

Locatie informatie voor Wenen Airport

Wenen Airport in het kort

Schwechat Airport, zoals de luchthaven van Wenen ook wel wordt genoemd, ligt 18 kilometer ten zuidoosten van de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. In 2006 is gestart met de bouw van een nieuwe terminal om de groei van passagiers op te vangen. Naar verwachting is deze terminal in 2008 klaar. In 2005 verwerkte het Weense vliegveld bijna 18 miljoen reizigers. Vanuit het ondergrondse treinstation rijdt de City Airport Train ieder half uur naar het centrum van Wenen en voor de aankomsthal vertrekt er ieder half uur een bus richting het stadscentrum. Ook is de luchthaven vanaf de snelweg goed bereikbaar per auto.

Direct tegenover de aankomsthal bevindt zich een hotel. Het vliegveld van Wenen heeft een ruim aanbod aan winkels. Ook zijn er vele (snack)bars, cafés en restaurants. Er is een restaurant op het vliegveld dat gespecialiseerd is in regionale gerechten en wijnen. Voor zakelijke aangelegenheden kunt u terecht in een van de twee VIP en Business Centres. Verder beschikt het vliegveld over banken, wisselkantoren, geldautomaten, postkantoren, een medische dienst die dag en nacht paraat is en er is een apotheek.

In de luchtvaart industrie wordt Wenen Airport aangeduid met de afkortingen VIE (IATA airport code) en LOWW (ICAO airport code).

Link naar officiële website Wenen Airport.

Overige autoverhuur locaties in Wenen

Naast de verhuurders van Wenen Airport in Wenen vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Wenen: