Autohuur Santa Cruz de la Palma

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Santa Cruz de la Palma zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Santa Cruz de la Palma

  1. Home
  2. Autohuur Spanje
  3. Autohuur La Palma
  4. Santa Cruz de la Palma

EasyTerra Autohuur Santa Cruz de la Palma is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.8 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 80
Roosmarie Avis La Palma Airport
“Al voor de tweede keer een auto gehuurd…”

“Al voor de tweede keer een auto gehuurd via easy terra. Vertrouwd, want er wordt samengewerkt met gerennomeerde verhuurbedrijven. Geen extra kosten ter plaatse en goeie auto’s gehad, conform de overeenkomst”

01-03-2018 14:20
John Budget La Palma Airport
“Prima service”

“De aangesloten verhuurbedrijven zijn goed op de hoogte en bieden vaak ook een upgrade aan.”

27-02-2018 15:25
Peter Fuhren Hertz La Palma Airport
“Goede advies!”

“Goede advies! Tevreden over de service die ik gekregen heb. Alles verliep soepel. Aanrader.”

15-01-2018 08:51

Locatie informatie voor Santa Cruz de la Palma

Autoverhuur Santa Cruz de la Palma
Autoverhuur Santa Cruz de la Palma

Introductie

Santa Cruz de la Palma is de hoofdstad van het eiland La Palma, een van de Canarische Eilanden. Het stadje speelde vroeger een belangrijke rol in de uitvoer van suikerriet naar het Europese vasteland. Santa Cruz werd vaak aangevallen door piraten en daarom werden er forten gebouwd om de stad te verdedigen. Die forten staan er nog steeds: Castillo de Santa Catalina en Castillo de la Virgen.

Bevolking

De stad heeft 18.000 inwoners.

Ligging

Santa Cruz ligt aan de oostkust van La Palma, vlak bij een oude lavastroom van de Caldereta, een vulkaan net ten zuiden van de stad.

Economie

Op La Palma worden bananen, suikerriet, wijndruiven en tabak verbouwd. Ook de bosbouw geeft een flink aantal bewoners werk en inkomen, net als de visserij. La Palma trekt veel minder toeristen dan Tenerife of Gran Canaria. Dat komt vooral omdat er op dit steile eiland weinig stranden zijn en een bruisend nachtleven er volledig ontbreekt. Toch vormen de bestedingen van toeristen die worden aangetrokken door de mooie en ruige natuur de belangrijkste bron van inkomsten.

Vliegvelden

La Palma airport ligt acht kilometer ten zuiden van Santa Cruz de la Palma. Er zijn diverse charterverbindingen met Europese landen en lijnvluchten naar de naburige Canarische Eilanden, naar het Portugese eiland Madeira, en naar steden als Madrid, Barcelona, Parijs en Milaan. Het is gemakkelijk per huurauto bereikbaar via de LP-138, de breedste weg op La Palma.

Openbaar Vervoer

Het openbaar vervoer op La Palma bestaat uit bussen, die alle belangrijke plaatsen op het eiland aandoen. De bussen rijden meestal elk half uur en keurig op tijd. Vanuit de haven van Santa Cruz zijn er veerverbindingen met de andere Canarische Eilanden.

Verkeer- en Parkeersituatie

Tussen de hoofdstad en de luchthaven loopt een tweebaansweg. Dat is meteen de enige ‘grote’ weg op het eiland. La Palma is een bergachtig eiland en de overige wegen zijn daardoor smal, bochtig en heuvelachtig. Op alle wegen moet u – zeker tijdens en na regen – rekening houden met vallend gesteente en rotsblokken op de weg. Daarnaast lopen er mensen, geiten en honden op de (kleinere) wegen.

Hotels

Tussen Santa Cruz en de luchthaven ligt een groot toeristisch complex: Los Cancajos. Ook in de hoofdstad zelf zijn enkele hotels, maar de meeste toeristenressorts vindt u aan de westelijke stranden van het eiland. Veel mensen kiezen ervoor een huisje (‘casitas’) te huren. Omdat die vaak erg afgelegen liggen is een huurauto onmisbaar.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Santa Cruz de la Palma raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Santa Cruz de la Palma

EasyTerra Autohuur Santa Cruz de la Palma vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Luchthavens

Als u op zoek bent naar een huurauto in Spanje, maar in een andere stad dan Santa Cruz de la Palma, klikt u dan door naar de Autohuur Spanje pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Spanje u een auto huren wilt.