Autohuur Bangkok International Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Bangkok International Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Bangkok International Airport

  1. Home
  2. Autohuur Thailand
  3. Autohuur Bangkok
  4. Bangkok International Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Locatie informatie voor Bangkok International Airport

Bangkok Suvarnabhumi Airport in het kort

De nieuwe luchthaven van Bangkok heet Suvarnabhumi (Gouden Land) en ligt 30 kilometer ten oosten van het stadscentrum en kent nogal wat aanloopproblemen: lange loopafstanden, gebrek aan zitplaatsen en toiletten, problemen met het asfalt van start- en landingsbanen. De Terminal bestaat uit zeven vleugels.

Er is nog geen railverbinding met de luchthaven, deze wordt verwacht in oktober 2008. Wel zijn er vier snelbussen naar het centrum van de stad.

Op het luchthaventerrein bevindt zich een hotel. Verder heeft de luchthaven vele (snack)bars, cafés en restaurant, voornamelijk gelegen in de vertrekhal op de 4e verdieping. Daar vindt u ook de meeste winkels. In de Vertrekhal vindt u de KP Lounge, die zakelijke diensten biedt en kantoor- en vergaderruimtes te huur heeft. Uitgebreidere zakelijke faciliteiten zijn beschikbaar in het Novotel. In de aankomsthal zijn wisselkantoren. Geldautomaten vindt u overal in de Terminal. Ook zijn er vele openbare telefoons en computers met Internetaansluiting. Draadloos Internet is aanwezig. Verder is het vliegveld goed toegankelijk voor gehandicapten.

In de luchtvaart industrie wordt Bangkok Suvarnabhumi Airport aangeduid met de afkortingen BKK (IATA airport code) en VTBS (ICAO airport code).

Link naar officiële website Bangkok Suvarnabhumi Airport.