Autohuur Kayseri

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Kayseri zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
3117 beoordelingen "Goed" 7.9 / 10
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Kayseri

  1. Home
  2. Autohuur Turkije
  3. Kayseri

EasyTerra Autohuur Kayseri is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.4 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 7
Rob F Budget Kayseri Airport
“Prima geregeld in Turkije”

“Op Kayseri airport opgewacht door medewerker van Budget. Prima (bijna nieuwe) auto, Ford Fiesta. Inleveren op Izmir airport ook probleemloos. Goede prijs en ook extra one-waykosten duidelijk van te voren bekend gemaakt.”

17-11-2015 07:12

Locatie informatie voor Kayseri

Autoverhuur Kayseri
Autoverhuur Kayseri

Introductie

Kayseri was in vroeger eeuwen al een belangrijke handelsstad en dat is te zien aan de fraaie gebouwen in het historische centrum. De stad is de geboorteplaats van Mimar Sinan die in de zestiende eeuw de belangrijkste architect was van het Ottomaanse Rijk (hij bouwde onder meer de Süleymaniye-moskee in Istanbul).

Bevolking

De stad telt ongeveer 1 miljoen inwoners.

Ligging

Kayseri ligt midden in Turkije, in Centraal Anatolië. Het bekende en indrukwekkende tufsteenlandschap van Cappadocië ligt 70 kilometer ten westen van Kayseri, wat de stad een populaire stopplaats maakt voor toeristen. Ten zuiden van de stad ligt de dode vulkaan Erciyes (3916 m), een populair wintersportgebied.

Economie

Sinds de eeuwwisseling is de handelsgeest weer terug in Kayseri. Dit heeft te maken met de verbeterde infrastructuur en de terugkeer van inwoners die vanwege de slechte economische situatie vóór de eeuwwisseling elders op zoek gingen naar werk. De groei ging zo snel dat Kayseri in 2004 een aanvraag indiende voor een vermelding in het Guinnes Book of Records voor ‘meeste nieuwe bedrijven gestart op één dag’ (139). Er zijn zo’n 4000 bedrijven in Kayseri die zich bezighouden met de productie van meubels. Ook is er textielindustrie en van oudsher handel in de landbouwproducten uit de vruchtbare omgeving. Verder is Kayseri de thuisbasis van voedselproducent Ulker.

Vliegvelden

De luchthaven van Kayseri heet Erkilet International Airport en ligt 8 kilometer ten noorden van het stadscentrum. Het vliegveld is vanuit het centrum met een huurauto bereikbaar via de Erkilet Boulevard.

Openbaar Vervoer

Kayseri heeft zeer efficiënt openbaar busvervoer. Verder is er een moderne tramlijn, die in 2009 werd geopend. Net als in andere Turkse steden wordt openbaar vervoer ook verzorgd door zogeheten dolmuş, minibusjes die een vaste route rijden en waar u op elk punt kunt in- of uitstappen. Het is een bijzonder goedkope manier om u te verplaatsen.

Het busstation voor (inter)regionale bussen ligt 6 kilometer ten noordwesten van het stadscentrum.

Verkeer- en Parkeersituatie

Kayseri is een moderne stad met een uitstekende infrastructuur en u zult dus geen moeite hebben er uw weg te vinden. Verder zijn er diverse parkeergarages en -terreinen waar u uw huurauto kunt stallen.

Hotels

Als bedrijvige stad van handel en industrie zijn hotels in Kayseri voornamelijk gericht op zakenreizigers. Zo is er een Hilton Hotel, overigens het enige internationale vijfsterrenhotel in de stad. De hotels en pensions zijn vooral geconcentreerd in het stadscentrum.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Kayseri raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Kayseri

EasyTerra Autohuur Kayseri vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Turkije, maar in een andere stad dan Kayseri, klikt u dan door naar de Autohuur Turkije pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Turkije u een auto huren wilt.