Autohuur Izmir Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Izmir Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
2692 beoordelingen "Goed" 8 / 10
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Izmir Airport

  1. Home
  2. Autohuur Turkije
  3. Autohuur Izmir
  4. Izmir Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.8 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 26
Kim Robin Alamo Rent a Car Izmir Airport
“Ik kies altijd voor Easyterra”

“Easyterra is heel gebruiksvriendelijk, hebben de laagste prijzen en zijn ook makkelijk bereikbaar en bereid om te helpen. Ik heb (gelukkig) geen ervaring met schade en afhandeling hiervan met hen, maar aan hun service tot nu toe te merken verwacht ik geen problemen.”

06-06-2018 07:42
Albertus Zielman Alamo Rent a Car Izmir Airport
“Maak al vele jaren tot volle …”

“Maak al vele jaren tot volle tevredenheid gebruik van easyterra en heb de site vrienden en kennissen aanbevolen.”

22-10-2017 09:57
Ali Budget Izmir Airport
“Prima bedrijf”

“Prima bedrijf, hebben altijd goede ervaringen maar letten er wel op welke bedrijven we selecteren”

07-08-2017 11:27

Locatie informatie voor Izmir Airport

Izmir Airport in het kort

Izmir Airport, aan de westkust van Turkije,  heet officieel Izmir Adnan Menderes Airport en is vernoemd naar de vroegere Turkse premier.

De luchthaven ligt 18 kilometer ten zuidwesten van het stadscentrum van Izmir. Metro’s en bussen verbinden de luchthaven met die stad en vele plaatsen daartussen, maar ook met plaatsen ten zuiden van de luchthaven. Het vliegveld ligt langs de weg naar Selçuk, Ephesus en Pamukkale, en is daardoor goed per auto bereikbaar.

De luchthaven heeft een fraai winkelgebied en enkele restaurants en koffieshops, waaronder een koffieshop met niet minder dan negentig verschillende soorten koffie. Er is een VIP-lounge (de Millennium Lounge) en het Orty Airport Hotel heeft enkele (kleine) vergaderruimtes beschikbaar voor zakelijke afspraken. De zakenhotels in het centrum van Izmir hebben grotere vergaderruimtes en conferentiezalen. Het vliegveld beschikt over openbare computers met internetaansluiting en draadloos internet. Overige faciliteiten op Izmir Airport zijn banken, geldautomaten, geldwisselkantoren en gebedskamers voor moslims.

In de luchtvaart industrie wordt Izmir Airport aangeduid met de afkortingen ADB (IATA airport code) en LTBJ (ICAO airport code).

Ga naar de officiële website van Izmir Airport.