Autohuur Philadelphia

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Philadelphia zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Philadelphia

  1. Home
  2. Autohuur Verenigde Staten
  3. Philadelphia

EasyTerra Autohuur Philadelphia is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.8 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 7
Linda Alamo Rent a Car Philadelphia Treinstation
“Ik heb een auto geboekt via online …”

“Ik heb een auto geboekt online via EasyTerra in Philadelphia voor 2 weken en dat is helemaal goed gegaan! Alles erop en eraan, goede prijs,geen problemen, ik kon de auto op de afgesproken tijd ophalen en na 2 weken weer inleveren.”

19-05-2017 08:48
Ilse Heijblom Alamo Rent a Car Philadelphia Treinstation
“Goede Services / Goede Auto / Soepele afwikkeling”

“Goede Services / Goede Auto / Soepele afwikkeling”

13-10-2016 11:43
Christiaan De Graaf Alamo Rent a Car Philadelphia Treinstation
“Alles was piekfijn geregeld! Geen enkel probleem”

“Vanuit Europa auto in Philadelphia gereserveerd. Geen wachtrijen, vriendelijke bediening. Prima auto. Schappelijke prijs.”

17-06-2016 05:11

Locatie informatie voor Philadelphia

Introductie

De Amerikaanse stad Philadelphia was ooit de op één na grootste stad van het Britse Rijk (na Londen) en het centrum van de oorspronkelijke dertien Amerikaanse kolonies. De stad speelde een centrale rol in de onafhankelijkheidsstrijd van Amerika. De oude binnenstad met de Independence Hall getuigt daar nog van. Verder heeft Philadelphia de grootste verzameling werken van Rodin buiten Frankrijk, in het Rodin Museum.

Bevolking

De stad zelf heeft ruim anderhalf miljoen inwoners, maar in het hele stedelijke gebied van Philadelphia wonen bijna zes miljoen mensen.

Ligging

Philadelphia ligt in het noordoosten van de Verenigde Staten aan de Delaware River en ruim zeventig kilometer ten zuidwesten van New York. De stad ligt op de grens van de Piedmont hoogvlakte en het lagere kustgebied. Dit wordt geïllustreerd door de hoogteverschillen in de stad: het hoogste punt is 145 meter hoog terwijl het laagste punt op zeeniveau ligt.

Economie

Philadelphia heeft een diverse economie. Diverse grote bedrijven hebben hun hoofdkantoor in de stad, waaronder het internetbedrijf Comcast, grote verzekeringsmaatschappijen, energiebedrijven, en chemische en farmaceutische concerns. Toerisme speelt een niet onbelangrijke rol in de lokale economie.

Vliegvelden

De luchthaven van Philadelphia ligt net ten zuiden van de stad, pal aan de Delaware River. Philadelphia International Airport is gemakkelijk per huurauto bereikbaar. Vanuit het centrum van Philadelphia volgt u de Delaware Expressway (I-95) die rechtstreeks naar het vliegveld leidt. De route naar de luchthaven staat duidelijk op borden aangegeven.

Openbaar Vervoer

Philadelphia heeft goed openbaar busvervoer, hoewel het niet de snelste manier is om in de stad rond te reizen. Naast de ‘normale’ buslijnen, rijden er trolleybussen op acht lijnen. Verder zijn er drie metrolijnen (twee ondergronds en één bovengronds). Voor toeristen rijdt er in de zomermaanden (mei-oktober) een trolleybus langs de belangrijkste bezienswaardigheden, tussen het Museum of Art in het westen van de stad tot Penn’s Landing in het oosten.

Verkeer- en Parkeersituatie

Philadelphia is een grote en drukke stad en het kan daarom moeilijk zijn om uw weg te vinden. Ook het vinden van een parkeerplaats in het stadscentrum is niet altijd even makkelijk en bovendien vrij duur. Er zijn twee methodes om te betalen voor parkeren op straat: via parkeermeters (alleen munten) of door het kopen van een ticket bij een kiosk. In en om het centrum van de stad zijn diverse parkeergarages waar u uw huurauto kunt stallen, maar ook deze zijn aan de prijzige kant.

Hotels

Philadelphia heeft een ruim aanbod aan accommodaties, al is het aanbod in de budgetcategorie – in vergelijking met andere Amerikaanse steden – beperkt. In de stad worden veel congressen georganiseerd en ook is het een populaire toeristische bestemming. Het is daarom aan te raden uw hotelkamer in Philadelphia ruim van tevoren te boeken.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Philadelphia raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Philadelphia

EasyTerra Autohuur Philadelphia vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Verenigde Staten, maar in een andere stad dan Philadelphia, klikt u dan door naar de Autohuur Verenigde Staten pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Verenigde Staten u een auto huren wilt.