Autohuur Phalaborwa

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Phalaborwa zodat jij dat niet hoeft te doen.

Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
Het Worry-Free label
  • Geen zorgen over het eigen risico
  • Ongelimiteerde kilometers
  • Een verhuurder met een goede beoordeling
  • Vol-vol brandstofbeleid

Autohuur Phalaborwa

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Phalaborwa zodat jij dat niet hoeft te doen.

Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Phalaborwa

  1. Home
  2. Autohuur Zuid-Afrika
  3. Phalaborwa
EasyTerra Autohuur Phalaborwa is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken. lalalala

Locatie informatie voor Phalaborwa

Introductie

Phalaborwa is een stad in de provincie Limpopo in Zuid-Afrika. Het ligt pal bij de centrale ingang van het Kruger Nationaal Park en is een uitvalsbasis voor mensen die dit bekendste wildpark van het land willen bezoeken. Maar ook in de stad zelf is van alles te doen, van skydiven, tot paardrijden, en van kanoën tot tochten met ultralight vliegtuigjes.

Bevolking

De stad heeft ruim 130.000 inwoners.

Ligging

Phalaborwa ligt in het noordoosten van Zuid-Afrika, aan de westkant van het Kruger Nationaal Park dat grens aan Mozambique. De stad ligt in het zogeheten Lowveld, dat ook bekend staat als de Valley of the Olifants (ja, de naam van dat dier wordt op z’n Zuidafrikaans geschreven). In de zomer kan het er erg heet zijn en kunnen ook forse regenbuien vallen.

Economie

Phalaborwa is ontstaan als mijnstad en ondanks de toeristische activiteiten is het dat nog steeds. De grondstoffen die er worden gedolven zijn voornamelijk fosfaat en koper. Ook staat er een chemische fabriek die fosfaat omzet in diverse producten. De grootste dagbouwmijn in Afrika met een doorsnede van bijna twee kilometer en zo’n 900 meter diep ligt net buiten de stad. Phalaborwa heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld als toeristenstad. De ingang van het Kruger Nationaal Park ligt slechts 800 meter ten oosten van stadje en in Phalaborwa zelf worden vele activiteiten voor toeristen georganiseerd.

Vliegvelden

De luchthaven van de stad wordt geroemd als een van de gezelligste vliegvelden ter wereld. Kruger Gateway Airport (vroeger: Hendrik Van Eck Airport) ligt pal ten oosten van Phalaborwa aan de President Steyn Street. Met een huurauto is het vliegveld gemakkelijk te vinden: het ligt pal voor de ingang van het Kruger Nationaal Park, langs de hoofdweg R71.

Openbaar Vervoer

Er is geen openbaar vervoer in Phalaborwa, maar dat is ook niet nodig, want de reisbureaus en tourorganisaties zullen u altijd van uw hotel ophalen en weer terug brengen.

Verkeer- en Parkeersituatie

Een huurauto is een uitstekend middel van vervoer als u niet afhankelijk wilt zijn van de georganiseerde activiteiten in Phalaborwa en er zelf op uit wilt trekken. Een mooie tocht is langs Route 71 naar Polokwane door Tzaneen en de verbluffend mooie Magoebaskloof.

Hotels

Phalaborwa is helemaal ingesteld op toeristen en er is een overvloed aan mogelijkheden om te overnachten. Er zijn eenvoudige pensions en guesthouses en logementen voor rugzaktoeristen, maar ook vijfsterrenhotels. Verder zijn er diverse lodges te huur of kunt u er verblijven op een camping. Het is wel aan te raden uw accommodatie ruim van tevoren te boeken.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Phalaborwa raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Phalaborwa

EasyTerra Autohuur Phalaborwa vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Zuid-Afrika, maar in een andere stad dan Phalaborwa, klikt u dan door naar de Auto huren Zuid-Afrika pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Zuid-Afrika u een auto huren wilt.