Autohuur Port Elizabeth Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Port Elizabeth Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Port Elizabeth Airport

  1. Home
  2. Autohuur Zuid-Afrika
  3. Autohuur Port Elizabeth
  4. Port Elizabeth Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 12
Miranda Huurman Hertz Port Elizabeth Airport
“Goede auto voor een redelijke prijs.”

“Goede auto voor een redelijke prijs. Alleen wij kregen nog rekening om tol te betalen, terwijl er een chip in de auto zit die geen één keer heeft gebliept. Beetje apart.”

24-05-2017 18:18
Mw Van Den Berg Avis Port Elizabeth Airport
“Aftersales is bad”

“Tot op heden was ik altijd een tevreden klant Dit jaar echter heb ik al verschillende mails gestuurd en krijg geen antwoord. Eerste keer wel maar daar moest mijn klacht ineens in het engels. Daarna geen reactie meer tot op heden. Het was notabene een gewone simpele vraag Jammer”

16-12-2016 19:00

Locatie informatie voor Port Elizabeth Airport

Port Elisabeth Airport in het kort

Port Elisabeth Airport ligt 5 kilometer ten westen van Port Elisabeth. Er worden vanaf deze kleine luchthaven voornamelijk vluchten binnen Zuid-Afrika uitgevoerd. Port Elisabeth verwerkt een miljoen passagiers per jaar. In de volksmond wordt het ook wel het '10-minuten-vliegveld' genoemd, vanwege de gunstige ligging, dichtbij de stad.

Er is geen directe railverbinding met de luchthaven. Het vliegveld is per auto en bus goed bereikbaar. Voor overnachtingen kunt u niet op de luchthaven terecht, wel vindt u een aantal hotels in de nabije omgeving van Port Elisabeth Airport.

Winkels en restaurants zijn aanwezig. Het vliegveld beschikt over een geldautomaat, een conferentiecentrum en vergaderruimtes met allerlei faciliteiten. Mocht u willen bidden dan kan er een gebedsruimte worden gevonden. 

In de luchtvaartindustrie wordt Port Elisabeth Airport aangeduid met de afkortingen PLZ (IATA airport code) en FAPE (ICAO airport code).

Ga naar de officiële website van Port Elisabeth Airport.