Autohuur Port Elizabeth

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Port Elizabeth zodat jij dat niet hoeft te doen.

Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
Het Worry-Free label
  • Geen zorgen over het eigen risico
  • Ongelimiteerde kilometers
  • Een verhuurder met een goede beoordeling
  • Vol-vol brandstofbeleid

Autohuur Port Elizabeth

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Port Elizabeth zodat jij dat niet hoeft te doen.

Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Port Elizabeth

  1. Home
  2. Autohuur Zuid-Afrika
  3. Port Elizabeth
EasyTerra Autohuur Port Elizabeth is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken. lalalala

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.4 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 24
Mike Hertz Port Elizabeth Airport
“Goede huurauto”

“Goede huurauto. Geen problemen gehad. Ook na ongelukje geen problemen. Wel gekozen voor de optie zonder eigen risico!”

26-10-2018 05:23
Diana Bidvest Car Rental Port Elizabeth Airport
“Zuid Afrika”

“Er is nadat ik de auto had ingeleverd onterecht geld afgeschreven van mijn creditcard ivm glasschade. Op mijn klacht daarover heb ik nooit meer iets vernomen.”

20-03-2018 21:46
Miranda Huurman Hertz Port Elizabeth Airport
“Goede auto voor een redelijke prijs.”

“Goede auto voor een redelijke prijs. Alleen wij kregen nog rekening om tol te betalen, terwijl er een chip in de auto zit die geen één keer heeft gebliept. Beetje apart.”

24-05-2017 18:18

Locatie informatie voor Port Elizabeth

Autoverhuur Port Elizabeth
Autoverhuur Port Elizabeth

Introductie

Port Elizabeth is een grote Zuid-Afrikaanse stad en een populaire toeristenbestemming dankzij de prachtige stranden van Nelson Mandela Bay en de uitgebreide watersport- en duikmogelijkheden. Maar de stad heeft meer te bieden dan zon, zee en strand. Zo kunt u in de voetsporen treden van de eerste kolonisten (Donkin Heritage trail) en staan er fraaie koloniale gebouwen in de stad. Op slechts een uurtje rijden van Port Elizabeth kunt u safaritochten maken en de ‘Big Five’ zien (olifanten, neushoorns, leeuwen, luipaarden en buffels).

Bevolking

Port Elizabeth heeft ruim een miljoen inwoners.

Ligging

De stad ligt aan de zuidkust van Zuid-Afrika, ongeveer op de scheiding van de Indische en de Atlantische Oceaan. Door de ligging zijn de winters mild; ’s zomers is het er warm maar lang niet zo vochtig en drukkend heet als in de noordelijker gebieden van Zuid-Afrika.

Economie

De economie van Port Elizabeth draait om de auto-industrie en de haven. Er staan fabrieken van onder meer General Motors, Volkswagen, Ford en bandenfabrikant Continental. De overige bedrijvigheid bestaat voornamelijk uit toeleveranciers voor deze grote merken. Port Elizabeth heeft een grote haven, met onder meer de grootste faciliteiten voor ertsoverslag op het Zuidelijk Halfrond.

Vliegvelden

De luchthaven van de stad ligt slechts 3,5 kilometer ten zuiden van het centrum. Daarom wordt het ook wel ‘Ten minute airport’ genoemd, omdat het vanuit vrijwel elk deel van de stad binnen tien minuten bereikbaar is (behalve tijdens de spitsuren). Er zijn overigens (nog) geen internationale vluchten van of naar Port Elizabeth Airport. Het vliegveld is per huurauto gemakkelijk bereikbaar. Vanuit het centrum van de stad volgt u Settlers Way, sla rechtsaf naar Walmer Boulevard en bij Third Avenue linksaf naar Alister Miller Road. De route staat duidelijk op borden aangegeven.

Openbaar Vervoer

Er rijden bussen in Port Elizabeth, maar de vraag is altijd wanneer de bus zal komen. Verder is het openbaar vervoer (net als in de rest van Zuid-Afrika) niet erg veilig. Als u besluit de bus te nemen, let dan goed op uw spullen.

Verkeer- en Parkeersituatie

Het stadion van Port Elizabeth was een van de arena’s voor het Wereldkampioenschap Voetbal in 2010. Voor dat evenement werden de wegen in en om de stad sterk verbeterd. U zult dus geen moeite hebben met een huurauto uw weg te vinden in Port Elizabeth. Wel moet u een aantal regels in acht houden. Houd uw ramen en deuren altijd vergrendeld. Let ’s nachts verder op bij een rood verkeerslicht: als er mensen bij dat verkeerslicht rondhangen is het beter langzaam door rood te rijden dan te stoppen. Liever een boete dan overvallen worden!

U kunt uw auto het beste in een parkeergarage of op een officieel parkeerterrein stallen.

Hotels

Port Elizabeth heeft een redelijk aanbod van accommodaties, variërend van luxe hotels en vakantieressorts tot eenvoudige pensions. Rond het Nelson Mandela Bay Stadion vindt u een cluster van populaire hotels. Buiten de zomermaanden (oktober-maart) kunt u gemakkelijk een hotel van uw keuze vinden. Wilt u in de zomer naar Port Elizabeth, dan raden wij u aan uw accommodatie ruim van tevoren te boeken.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Port Elizabeth raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Port Elizabeth

EasyTerra Autohuur Port Elizabeth vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Zuid-Afrika, maar in een andere stad dan Port Elizabeth, klikt u dan door naar de Auto huren Zuid-Afrika pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Zuid-Afrika u een auto huren wilt.