Autohuur Port Elizabeth Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Port Elizabeth Airport zodat jij dat niet hoeft te doen.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Port Elizabeth Airport

  1. Home
  2. Autohuur Zuid-Afrika
  3. Autohuur Port Elizabeth
  4. Port Elizabeth Airport
EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.3 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 26
Mike Hertz Port Elizabeth Airport
“Goede huurauto”

“Goede huurauto. Geen problemen gehad. Ook na ongelukje geen problemen. Wel gekozen voor de optie zonder eigen risico!”

26-10-2018 05:23
Diana Bidvest Car Rental Port Elizabeth Airport
“Zuid Afrika”

“Er is nadat ik de auto had ingeleverd onterecht geld afgeschreven van mijn creditcard ivm glasschade. Op mijn klacht daarover heb ik nooit meer iets vernomen.”

20-03-2018 21:46
Miranda Huurman Hertz Port Elizabeth Airport
“Goede auto voor een redelijke prijs.”

“Goede auto voor een redelijke prijs. Alleen wij kregen nog rekening om tol te betalen, terwijl er een chip in de auto zit die geen één keer heeft gebliept. Beetje apart.”

24-05-2017 18:18

Locatie informatie voor Port Elizabeth Airport

Port Elisabeth Airport in het kort

Port Elisabeth Airport ligt 5 kilometer ten westen van Port Elisabeth. Er worden vanaf deze kleine luchthaven voornamelijk vluchten binnen Zuid-Afrika uitgevoerd. Port Elisabeth verwerkt een miljoen passagiers per jaar. In de volksmond wordt het ook wel het '10-minuten-vliegveld' genoemd, vanwege de gunstige ligging, dichtbij de stad.

Er is geen directe railverbinding met de luchthaven. Het vliegveld is per auto en bus goed bereikbaar. Voor overnachtingen kunt u niet op de luchthaven terecht, wel vindt u een aantal hotels in de nabije omgeving van Port Elisabeth Airport.

Winkels en restaurants zijn aanwezig. Het vliegveld beschikt over een geldautomaat, een conferentiecentrum en vergaderruimtes met allerlei faciliteiten. Mocht u willen bidden dan kan er een gebedsruimte worden gevonden. 

In de luchtvaartindustrie wordt Port Elisabeth Airport aangeduid met de afkortingen PLZ (IATA airport code) en FAPE (ICAO airport code).

Ga naar de officiële website van Port Elisabeth Airport.