Autohuur Zürich

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Zürich zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Zürich

  1. Home
  2. Autohuur Zwitserland
  3. Zürich

EasyTerra Autohuur Zürich is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.5 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 33
Willem De Bruijn Europcar Zürich Airport
“boeking was simple”

“boeking was simpel, maar aan de balie van Europcar bleek plots dat er 2 creditcards nodig waren wat nergens was aangegeven. Na 3 weken is er nog steeds een bedrag van Eur 1749.67 "gereserveerd" op mijn creditcard, terwijl dat niet meer dan 4 dagen mag duren. Het was erg druk en dat zal wel de redden zijn dat men zowel bij het ophalen als het inleveren van de auto niet bepaald vriendelijk reageerde.”

25-09-2017 19:38
Gerben Cornelissen Hertz Zürich Airport
“Goede ervaringen”

“Goede ervaringen. Gemakkelijk en snel overal ter wereld vergelijken en zonder veel moeite huren. Ik huur bijna altijd via EasyTerra. Helaas soms andere gelijkwaardige auto gekregen aan die was geboekt, maar dat ligt ook aan de verhuurmaatschappij. Soms gaat prijzen ook omhoog naar verloop van tijd.”

06-06-2017 11:11
Karl Europcar Zürich Airport
“Worry free auto huren”

“Wij hebben nu enkele keren een "worry free" auto gehuurd via easy terra en dat was altijd prima geregeld. Vooraf weet je precies dat alle verzekeringen geregeld zijn en sta je dus niet voor verrassingen. Hierdoor ben je ook sneller klaar met het ophalen van de auto. Let even goed op dat sommige verhuurders verschillend omgaan met bijvoorbeeld het brandstof beleid maar dit staat altijd keurig vermeld. Ook op de vouchers van easy terra staat precies vermeld wat wel en niet in de huurprijs zit.”

09-05-2017 05:31

Locatie informatie voor Zürich

Autoverhuur Zürich
Autoverhuur Zürich

Introductie

Zürich is de grootste stad van Zwitserland, en sommigen denken zelfs dat het de hoofdstad is. Dat is niet het geval, de hoofdstad is Bern, maar Zürich geldt wel als de commerciële en culturele hoofdstad van het land. Shoppers kunnen er hun hart ophalen, maar u moet wel een goed gevulde portemonnee meebrengen.

Bevolking

De stad heeft 350.000 inwoners. Zürich is het hart van stedelijke bebouwing langs de oevers van het Meer van Zürich. In dat stedelijke gebied wonen ongeveer 1 miljoen mensen.

Ligging

Zürich ligt in het noorden van Zwitserland aan de noordwestkant van het langgerekte Meer van Zürich, waar de rivier de Limmat uit dat meer stroomt. Het historische hart van de stad is de Lindenhof, een heuvel op de westoever van de Limmat.

Economie

Zwitserland speelt een prominente rol in de financiële wereld en Zürich is het hart daarvan. Grote bank- en verzekeringsinstellingen hebben hun hoofdkantoor in deze stad, onder meer UBS, Credit Suisse en Swiss Re. Ook de Zwitserse aandelenbeurs is gevestigd in Zürich.

Aangetrokken door de lage belastingtarieven in Zwitserland hebben ook veel internationale bedrijven vestigingen in Zürich, onder meer Google, Microsoft, ABB Ltd., General Motors en IBM.

Naast de dienstensector is er ook enige industrie in Zürich, vooral machinebouw.

Vliegvelden

Het vliegveld van Zürich heet voluit Flughafen Zürich-Kloten en is de grootste luchthaven van Zwitserland. De luchthaven ligt 12 kilometer ten noordoosten van de stad, langs de snelweg A20.

Openbaar Vervoer

Het openbaar vervoer in de stad bestaat uit een dicht netwerk van tram en (trolley)buslijnen. Ook de frequentie van de trams en bussen ligt hoog, waardoor dit een uitstekende manier is om u in Zürich te verplaatsen.

Verder is er een stadsspoor, de S-Bahn, dat vooral handig is voor vervoer naar de buitenwijken of verder weg gelegen bestemmingen (populair is het middeleeuwse stadje Stein am Rhein). Ook zijn er veerboten over het Meer van Zürich en de rivier de Limmat. Deze bootverbindingen onderhouden in de zomer een geregelde dienstverlening, maar in de winter zijn de meeste boten uit de vaart.

Verkeer- en Parkeersituatie

Net als in elke andere grote stad kan het vinden van een parkeerplaats op straat in Zürich lastig zijn. Er zijn enkele straten waar u voor korte tijd gratis mag parkeren met een parkeerschijf achter de voorruit. In de meeste straten in het centrum moet u betalen. Gelukkig zijn er vele parkeergarages in de stad en een elektronisch systeem wijst u de weg naar een garage met vrije plaatsen.

Verder is de stad een knooppunt van snelwegen: de A1 verbindt Zürich met Bern en Genève, de A3 loopt naar Basel en de A4 naar Schaffhausen.

Hotels

Als financieel centrum van Zwitserland is er geen gebrek aan hotels in Zürich, vooral in de hogere categorieën. Ook de tarieven van andere hotels zijn aan de hoge kant. Daar staat tegenover dat de kwaliteit zonder meer uitstekend is. Voor budgetreizigers zijn er enkele campings aan de zuidkant van de stad.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Zürich raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Zürich

EasyTerra Autohuur Zürich vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Luchthavens

Als u op zoek bent naar een huurauto in Zwitserland, maar in een andere stad dan Zürich, klikt u dan door naar de Autohuur Zwitserland pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Zwitserland u een auto huren wilt.