• Klantbeoordelingen 8.4 / 10
 • Sinds 2005 vergelijken wij huurauto tarieven
Hulp nodig?
+31 85 001 2744
Openingstijden

Auto huren São Paulo

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in São Paulo zodat jij dat niet hoeft te doen.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wereldwijde kortingsactie!
Kortingen tot wel 25% bij veel verschillende verhuurders. Deze actie loopt t/m 27 maart - profiteer vandaag nog!
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur São Paulo

EasyTerra Autohuur São Paulo is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuurbedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Populaire verhuurlocaties

Onderstaande verhuurlocaties zijn de meest populaire om een auto te huren in São Paulo

Mini klasse São Paulo

Auto’s in de miniklasse worden ook wel aangeduid met de term stadsautootjes, waarmee meteen duidelijk is waar ze het meest voor gebruikt worden: korte afstanden. Als je gewoon een huurauto nodig hebt om door de directe omgeving te rijden, zijn deze auto’s

perfect. Meestal is een auto uit de miniklasse de voordeligste en ook zuinigste keuze om te huren. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (São Paulo) vanaf per dag.

Economy klasse São Paulo

Ben je een beetje economisch ingesteld? Kies dan een huurauto in de economy-klasse.

Meer auto dan eentje uit de miniklasse, maar nog steeds heel vriendelijk voor je portemonnee. Twee personen of een klein gezin passen prima in een auto uit deze klasse, maar wil je iets meer ruimte of luxe, ga dan voor de klasse hier net boven. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (São Paulo) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Foco.

Compact klasse São Paulo

Niet te groot en niet te klein: dat zijn huurauto’s in de compact-klasse. Voldoende ruimte voor een stelletje met 2 kinderen, inclusief bagage.

Een lekker ruime huurauto voor een betaalbare prijs. De compact-klasse is heel populair, dus boek je huurauto op tijd om te voorkomen dat deze categorie niet meer beschikbaar is. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (São Paulo) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Foco.

Intermediate klasse São Paulo

Het huren van een auto uit de middenklasse komt in beeld als een compacte wagen nèt te weinig ruimte heeft. Deze auto’s bieden comfortabel plaats aan een gezin of groepje van 4 of 5 personen.

Ook het opbergen van de bagage is geen probleem. Het brandstof- of energieverbruik van een middenklasse huurauto is nauwelijks hoger dan dat van een compacte auto. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (São Paulo) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Foco.

Standaard klasse São Paulo

Een huurauto in de standaardklasse biedt uitgebreid comfort en ruimte aan een groepje van 5 personen. Deze auto’s zijn iets kleiner dan de fullsize-klasse, maar het gaat nog steeds om (voor Nederlandse begrippen) vrij grote auto’s.

Een huurauto uit de standaardklasse is ideaal voor comfortabel vervoer over langere afstanden. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (São Paulo) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Localiza Car Rentals.

Fullsize klasse São Paulo

Een huurauto in de fullsize-klasse heeft niet alleen veel ruimte, maar biedt ook luxe en gemak. Het is een ideale gezinsauto voor maximaal 5 personen, waarmee je comfortabel lange(re) reizen maakt.

Ook heeft deze auto veel bagageruimte. Reserveer een huurauto in de fullsize-klasse wel tijdig, want het aanbod is vaak beperkt. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (São Paulo) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Movida.

Luxe auto huren São Paulo

Voel je de koning te rijk en huur een auto uit het hoogste segment van topmerken als Audi, BMW, Volvo of Mercedes. Je rijdt rond in stijl, omgeven door het zeer comfortabele, luxe interieur van een wagen uit deze categorie.

Dankzij onze vergelijking van verschillende aanbieders vind je in deze duurdere klasse toch een mooie prijs voor het huren van een luxe auto. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (São Paulo) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Localiza Car Rentals.

SUV huren São Paulo

Met SUV wordt het type auto aangeduid, een Sports Utility Vehicle. Het is een fijne vakantieauto, want door de hogere zitpositie geniet je meer van je omgeving en heb je een beter zicht op de weg.

Binnen dit segment kun je zowel kleine, middelgrote als grote huurauto’s aantreffen. Kijk daar dus goed naar bij het huren van een SUV. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (São Paulo) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Movida.

Elektrische auto huren São Paulo

In de autoverhuur is er een steeds groter aanbod van elektrische auto’s in vrijwel alle populaire klassen. Als je nog nooit met een elektrische auto hebt gereden, zal het even wennen zijn om niet naar de pomp te rijden maar naar een laadstation.

Hou er ook rekening mee dat het opladen van de batterij langer duurt dan het tanken van brandstof. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (São Paulo) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Movida.
Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
SUV
Elektrisch

Autoverhuurbedrijven in São Paulo

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in São Paulo. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Hertz

  8.3 (6087)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Enterprise

  8 (1691)
  Geen tarieven beschikbaar
 • National Car Rental

  8 (380)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Budget

  7.8 (8909)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Europcar

  7.7 (7221)
  vanaf € 29 / dag
 • Localiza Car Rentals

  7.7 (30)
  vanaf € 16 / dag
 • Foco

  7.5 (29)
  vanaf € 11 / dag
 • Alamo

  7.4 (7817)
  vanaf € 18 / dag
 • Movida

  7.3 (7)
  vanaf € 14 / dag
 • Unidas

  4.9 (3)
  vanaf € 22 / dag

Wat onze klanten zeggen

Klanten beoordelen ons met een 8.4/10 uit 5548 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in São Paulo?

São Paulo - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (São Paulo) is september de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. December is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

São Paulo - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (São Paulo) is juni de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. December is op deze bestemming (São Paulo) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

São Paulo - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (São Paulo) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. December is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

São Paulo - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (São Paulo) is september de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. December is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

São Paulo - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (São Paulo) is september de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. December is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

São Paulo - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (São Paulo) is september de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. December is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

São Paulo - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (São Paulo) is september de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. December is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

São Paulo - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (São Paulo) is september de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. December is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

São Paulo - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (São Paulo) is september de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. December is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

São Paulo - Wanneer goedkoop een bestelbus huren?

Op deze bestemming (São Paulo) is mei de voordeligste maand om een bestelbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. December is op deze bestemming de meest populaire maand om een bestelbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond São Paulo

Als je op zoek bent naar een huurauto in Brazilië, maar in een andere stad dan São Paulo, klik dan door naar de Auto huren Brazilië, vanuit daar kun je een keuze maken in welke stad in Brazilië je een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in São Paulo

EasyTerra Autohuur São Paulo vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Centro Empresarial
Rua Da Consolacao 345

Locatie informatie voor São Paulo

Introductie

São Paulo is de grootste stad van Brazilië en ook de rijkste. Het is een enorm uitgestrekte stad: de hele agglomeratie is drie keer groter dan die van Parijs. Op het eerste gezicht lijkt São Paulo een grote grijze stenenmassa, maar iedere wijk heeft zijn eigen karakter en bezienswaardigheden. Zo zijn er vele interessante musea in São Paulo en hebben de diverse wijken hun eigen uitgaanscentra waar u zich tot diep in de nacht kunt vermaken en in de restaurants kunt smullen van de heerlijkste gerechten.

Bevolking

De stad zelf heeft zo’n 12 miljoen inwoners (naar schatting, niemand weet het precies…), maar in de agglomeratie São Paulo wonen maar liefst 20 miljoen mensen. De stad heeft altijd grote aantrekkingskracht gehad op emigranten. Zo is er een grote groep Japanners, en is ook de Italiaanse invloed op de stad merkbaar. Verder zijn er beduidende Joodse en Arabische gemeenschappen.

Ligging

São Paulo ligt in het zuidoosten van Brazilië, op ongeveer 70 kilometer van de kust. De stad ligt op een plateau aan de rand van de Braziliaanse Hoogvlakte, op een gemiddelde hoogte van bijna 800 meter. Het hoogste punt in de stad is de Pico do Jaraguá (1135 m). In het noorden van de stad loopt de Tietê rivier, die gevoed wordt door de Pinheiros rivier in het westen.

Economie

In de 20e eeuw was São Paulo voornamelijk een industrieel centrum, maar tegen het einde van die eeuw is het zwaartepunt verschoven naar dienstverlening. De stad herbergt vele kantoren van nationale en internationale banken, advocatenfirma’s, en multinationals. Het hoofdkantoor van de Braziliaanse oliemaatschappij Petrobras is in de stad gevestigd. Verder is er onder meer een grote vestiging van de Duitse softwaremaker SAP en is het de thuishaven van het grootste Zuid-Amerikaanse mediaconcern, Globo. Ook is São Paulo een financieel centrum, met de grootste en belangrijkste beurs van Zuid-Amerika.

Vliegvelden

De internationale luchthaven São Paulo – Guarulhos ligt zo’n 25 kilometer ten noordoosten van het stadscentrum. Als u met uw huurauto naar de luchthaven rijdt, hou dan rekening met de verkeersdrukte in São Paulo: vertrek dus ruim op tijd. Het vliegveld is via twee snelwegen bereikbaar: de Ayrton Senna of Presidente Dutra snelweg.

Het vliegveld voor binnenlandse vluchten (Congonhas Airport) ligt tussen de bebouwing, slechts 5 kilometer ten zuiden van het centrum. Er zijn dagelijks zeer veel vluchten van en naar Rio de Janeiro.

Openbaar Vervoer

São Paulo heeft een goed systeem van openbaar vervoer: bussen, metrolijnen en treinen die naar de voorsteden rijden. Heel handig is de Bilhete Único, een smart card waarmee u voor elke vorm van openbaar vervoer kunt betalen. U kunt deze kaart kopen bij kranten- of tabakszaken en daar ook opladen.

Verkeer- en Parkeersituatie

Rondrijden in São Paulo is, laten we zeggen, een avontuur. De wegen zijn er bijzonder druk en ieder klein ongeluk kan tot een verkeerschaos leiden in de verre omtrek. Het is absoluut af te raden in de spits te rijden (06.00-09.00 en 16.00-19.00). Om de verkeersdrukte enigszins te verminderen geldt er in São Paulo een regel dat auto’s met een kenteken dat eindigt op een bepaald cijfer één dag in de week niet de straat op mogen. Hou verder rekening met de brommertjes en lichte motoren die elk gaatje benutten. Dit zijn meestal koeriers, die hun brieven of pakketjes op tijd bij de klant moeten afleveren.

Toch is een huurauto een ideaal middel van vervoer om verder weg gelegen attracties te bezoeken.

In het centrum van de stad moet u betalen voor op straat parkeren. Bij kiosken en parkeerwachters kunt u een kaartje kopen dat geldig is voor een uur en dat u achter de voorruit moet plaatsen.

Hotels

Omdat São Paulo het economische hart van Brazilië is, is er geen gebrek aan hotels in de stad. Uiteraard veel zakenhotels (in of bij het centrale zakencentrum), maar ook pensions en hotels in andere categorieën, van zeer eenvoudig tot uiterst luxueus. Veel toeristenhotels vindt u in het Centro Histórico. Het is wel aan te raden uw hotelkamer ruim van tevoren te boeken, zeker als u uw oog hebt laten vallen op een specifiek hotel.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over São Paulo raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Brazilian real
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  80 km/h
 • Max snelheid snelweg
  60 km/h
 • Taal
  Portugees
 • Populaire autoklasse
  SUV

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de veelgestelde vragen pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereidt dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Hertz
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Budget
 • Europcar
 • Localiza Car Rentals
 • Foco
 • Alamo
 • Movida
 • Unidas
 1. Home
 2. Autohuur Brazilië
 3. Autohuur São Paulo