Autohuur Larnaca Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Larnaca Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Larnaca Airport

  1. Home
  2. Autohuur Cyprus
  3. Autohuur Larnaca
  4. Larnaca Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 35
Huseyin Kosen Europcar Larnaca Airport
“Goede Site”

“Correcte Site!!”

20-02-2018 12:43
Mw. J.f. Heeg SIXT Rent a Car Larnaca Airport
“Tevreden”

“Met EasyTerra hebben we goede ervaringen. Het blijft wel afhankelijk van de verhuurmaatschappij waar je een auto huurt of alles vlekkeloos verloopt”

19-11-2017 07:38
Liz Wolting Cyprus Airport Car Larnaca Airport
“Nette service”

“Nette service, enkel onhandig dat je per se een creditcard nodig hebt om te boeken.”

24-10-2017 11:12

Locatie informatie voor Larnaca Airport

Cyprus Airport in het kort

Larnaca International Airport wordt door de meeste mensen simpelweg Cyprus Airport genoemd. De luchthaven van Larnaca is een belangrijke schakel in het vliegverkeer tussen Europa en het Midden-Oosten. Daarnaast is Cyprus zelf een belangrijke toeristische bestemming. Het vliegveld verwerkt ruim 5 miljoen passagiers per jaar, veel meer dan waarvoor het was gebouwd. Naar verwachting zal in 2009 het hele vliegveld zijn vernieuwd met een grotere terminal en betere toegangswegen. De start- en landingsbanen zijn al verlengd en de nieuwe verkeerstoren is ook al in gebruik.

Het vliegveld is bereikbaar per auto en bus. De stadbus naar het centrum van Larnaca rijdt alleen van maandag t/m vrijdag.

In de aankomsthal is een balie voor hotelreserveringen, de hotels bevinden zich buiten het luchthaventerrein. Op het vliegveld is een zeer beperkt aanbod van winkels en restaurants. In de vertrekhal is een lounge met een Business Centre waar u gebruik kan maken van de fax, het kopieerapparaat en van computers met Internetaansluiting. Verder zijn er drie banken en enkele geldautomaten. In de aankomsthal vindt u een postkantoor en de EHBO-post. Het terminalgebruik is goed toegankelijk voor gehandicapten.

In de luchtvaart industrie wordt Cyprus Airport aangeduid met de afkortingen LCA (IATA airport code) en LCLK (ICAO airport code).

Link naar de officiële website van Larnaca Airport.