Autohuur Bonn

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Bonn zodat jij dat niet hoeft te doen.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Bonn

  1. Home
  2. Autohuur Duitsland
  3. Bonn
EasyTerra Autohuur Bonn is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken. lalalala

Locatie informatie voor Bonn

Introductie

Bonn is de voormalige hoofdstad van West-Duitsland. Bij de hereniging van Duitsland werd Berlijn opnieuw de hoofdstad van het land en werden het parlement en veel ministeries verplaatst naar de nieuwe hoofdstad. Toch zijn er nog veel dependances en onderafdelingen van ministeries in Bonn gevestigd.

Bevolking

De stad heeft 320.000 inwoners.

Ligging

Bonn ligt in het westen van Duitsland, aan de Rijn, ongeveer 25 kilometer ten zuiden van Keulen.

Economie

Hoewel een groot deel van de overheidsinstanties is verhuisd naar Berlijn, blijft de overheid een grote werkgever in Bonn. Verder hebben veel internationale organisaties hun Duitse of Europese hoofdkwartier in Bonn en ook grote Duitse ondernemingen hebben hun basis in de voormalige hoofdstad, waaronder Deutsche Telekom (en de mobiele telefoondochter T-Mobile) en Deutsche Post.

Vliegvelden

De luchthaven – Flughafen Köln/Bonn of ook wel Konrad-Adenauer-Flughafen – ligt zestien kilometer ten noordoosten van de stad. Het vliegveld is per huurauto gemakkelijk bereikbaar via Autobahn 59. De afslag naar de luchthaven staat duidelijk op verkeersborden aangegeven.

Openbaar Vervoer

Bonn heeft een uitstekend openbaar vervoersysteem. Er is een dicht netwerk van stadsbussen en nachtbussen. Verder beschikt de stad over een goed netwerk van trams en metro’s.

Verkeer- en Parkeersituatie

Het centrum van Bonn is voor een deel voetgangersgebied. Het is bovendien moeilijk om er op straat een parkeerplaats te vinden. Gelukkig zijn er diverse parkeergarages binnen en net buiten de zogeheten Stadsring waar u uw huurauto veilig kunt stallen.

Hotels

Dankzij de vroegere status van hoofdstad heeft Bonn een uitgebreid aanbod aan accommodaties. Van eenvoudige pensions tot luxueuze vijfsterrenhotels. Wel trekt de stad een toenemend aantal zakelijke en toeristische reizigers. Het is daarom aan te raden uw hotelkamer van tevoren te boeken, zeker als u in de zomermaanden in Bonn wilt verblijven.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Bonn raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Bonn

EasyTerra Autohuur Bonn vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Duitsland, maar in een andere stad dan Bonn, klikt u dan door naar de Autohuur Duitsland pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Duitsland u een auto huren wilt.