Autohuur Hamburg Fuhlsbüttel Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Hamburg Fuhlsbüttel Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Hamburg Fuhlsbüttel Airport

  1. Home
  2. Autohuur Duitsland
  3. Autohuur Hamburg
  4. Hamburg Fuhlsbüttel Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.6 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 2
Mevrouw Martens Alamo Rent a Car Hamburg Fuhlsbüttel Airport
“Lange wachttijd”

“Ik heb te lang moeten wachten bij het oppikken van de huurauto.”

02-01-2017 10:48
Niels Schellekens Enterprise Hamburg Fuhlsbüttel Airport
“Goede betaalbare leenauto”

“Leenauto was conform gevraagde en gereserveerde voorwaarden geleverd. Goede servicebalie, snel geholpen”

05-01-2015 15:32

Locatie informatie voor Hamburg Fuhlsbüttel Airport

Hamburg Airport in het kort

De internationale luchthaven van Hamburg ligt 8 kilometer ten noorden van het stadscentrum. In 2008 zal een nieuwe centrale hal klaar zijn waar de veiligheidscontrole voor beide terminals zal plaatsvinden. Er is ook een groot winkel- en restaurantgebied gepland.

Er wordt gewerkt aan een directe verbinding tussen de luchthaven en het stadsspoornet van Hamburg. Tot die tijd is het treinstation bereikbaar per Airport Express Bus. Hamburg is vanaf het vliegveld ook goed bereikbaar per auto of bus. In de ochtend en avondspits zijn de wegen rond het vliegveld zeer druk. Op het luchthaventerrein is één hotel. In 2008 zal er tegenover het terminalgebouw een nieuw, luxe hotel worden geopend.

Hamburg Airport heeft geen gebrek aan winkels, restaurants, (snack)bars en cafés. Het vliegveld beschikt over diverse zakelijke faciliteiten, zoals kantoorruimtes en vergaderzalen, maar stelt ook zakelijke diensten beschikbaar zoals faxen, kopiëren, vertalers, huren van audiovisuele apparatuur en gebruik maken van computers. Voor gehandicapten is de luchthaven uitstekend toegankelijk. Verder zijn er banken, wisselkantoren en vele geldautomaten. Een speelhoek voor de kinderen en een Eerste Hulp.

In de luchtvaart industrie wordt Hamburg Airport aangeduid met de afkortingen LPA (IATA airport code) en GCLP (ICAO airport code).

Link naar officiële website Hamburg Airport.

Overige autoverhuur locaties in Hamburg

Naast de verhuurders van Hamburg Fuhlsbüttel Airport in Hamburg vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Hamburg: