Autohuur Lille Treinstation

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Lille Treinstation zodat jij dat niet hoeft te doen.

Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
Het Worry-Free label
 • Geen zorgen over het eigen risico
 • Ongelimiteerde kilometers
 • Een verhuurder met een goede beoordeling
 • Vol-vol brandstofbeleid

Autohuur Lille Treinstation

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Lille Treinstation zodat jij dat niet hoeft te doen.

Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Lille Treinstation

 1. Home
 2. Autohuur Frankrijk
 3. Autohuur Lille
 4. Lille Treinstation
EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Locatie informatie voor Lille Treinstation

Algemene informatie

Station Lille Europe is het tweede treinstation van de Noord-Franse stad Lille (Nederlands: Rijssel). Lille Europe ligt aan het Place François Mitterrand, ten zuiden van het stadscentrum van Lille. Op dit station komen voornamelijk de hoge snelheidslijnen van Eurostar en TGV langs. Het station is in 1993 gebouwd voor treinverkeer tussen Engeland en de Benelux en verbindingen naar de rest van Frankrijk per TGV. 

De TGV’s naar Parijs vertrekken over het algemeen echter vanaf Lille Flandres. Dit is het andere station van Lille, waar de andere treinen rijden. Beide stations liggen zo’n 500 meter van elkaar. Moet je overstappen in Lille dan kun je dit lopend doen. Je kunt ook lijn 2 van de metro nemen richting Lomme – St. Philibert. De eerste halte is Lille Flandres.

Vervoer

Blijf je in Lille of omgeving? Taxi’s staan voor de uitgang ‘Boulevard de Leeds’. Om bij de stadsbussen van Lille te komen, volg je de borden naar de uitgang Avenue le Corbusier. De tram van Lille stopt vlak buiten het station. Je verlaat het station op het Place François Mitterrand en gaat rechts. Na 100 meter zie je roltrappen naar het ondergrondse tramstation. De metro ligt onder het station en is te bereiken via ‘Acces K’. Beide metrolijnen van Lille stoppen hier. Wil je een auto huren in Lille? In de stationshal van Lille Europe zitten meerdere autoverhuurbedrijven. Er is keuze uit National, Europcar, Avis en Hertz. Er is ook een fietsenverhuur aanwezig.

Diensten

Op het hele station is er WiFi. Omdat het een overstapstation is, zijn er ook goede wachtruimtes. Er is zijn twee informatiebalies, één voor Parijs (acces B) en één voor Londen (acces C). Verder zijn er loketten voor kaartverkoop, frisdrankautomaten, pasfotohokje, openbare toiletten, gevonden voorwerpen en een geldwisselkantoor.

Restaurants

Op Lille Europe is een Autogrill buffetrestaurant, waar je uitgebreid kunt eten en drinken. Heb je weinig tijd, ga dan langs één van de take-aways.

Winkels

Er zijn twee boekhandels van de keten Relay. Bijzonder is te vermelden dat de ene Frans (acces K) en de andere Engels (acces F) is. Deze winkel heeft een uitgebreid aanbod aan tijdschriften, kranten en boeken.

Handige links

Overige autoverhuur locaties in Lille

Naast de verhuurders van Lille Treinstation in Lille vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Lille: