Autohuur Corfu Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Corfu Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Om gebruik te kunnen maken van onze site, dient u cookies te ondersteunen.

Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Corfu Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.9 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 47
Enterprise Corfu Airport
“twee weken auto gehuurd op Corfu”

“Prima service. Makkelijk bereikbaar. Heerlijke nieuwe auto. Prima bedrijf.”

04-06-2017 12:26
Enterprise Corfu Airport
“Auto op corfu gehuurd voor 10 dagen …”

“Auto op corfu gehuurd voor 10 dagen super goed bevallen. Zowel ophalen als terugbrengen lekker vlot.”

01-06-2017 07:35
Enterprise Corfu Airport
“Helemaal tevreden!”

“Binnen vijf minuten na aankomst op de luchthaven zat ik een een keurige schone auto. Ik heb er een week probleemloos mee gereden en kon 'm 's-morgens om zes uur weer inleveren. Mijn borg werd netjes teruggestort. Helemaal tevreden dus!”

10-11-2016 10:09

Locatie informatie voor Corfu Airport

Corfu International Airport in het kort

De luchthaven heet officieel Ioannis Kapodistrias International Airport, maar wordt meestal Korfoe Airport of Kerkyra Airport genoemd. Het vliegveld ligt ongeveer drie kilometer ten zuiden van Corfu-Stad. In de zomer heerst er grote drukte op de luchthaven, vanwege de vele chartervluchten. Vooral op maandag en vrijdag. Het terminalgebouw is te klein om deze drukte te verwerken. Het komt voor dat vertrekkende reizigers buiten het gebouw moeten wachten.

Er is maar één weg van de luchthaven naar Corfu-Stad. De stad is hierdoor gemakkelijk te bereiken vanaf het vliegveld. De bus brengt u ook direct naar het busterminal in de stad. Op het luchthaventerrein bevinden zich geen hotels, maar op het hele eiland zijn talloze hotels en vakantieressorts te vinden.

De luchthaven kent beperkte faciliteiten: enkele (snack)bars, cafés en winkeltjes waar de prijzen aan de hoge kant liggen. Het beschikt niet over zakelijk faciliteiten, maar er zijn wel geldautomaten. Verder is er een wisselkantoor, een bank en een postkantoortje. U moet er rekening mee houden dat u, vooral op de drukke dagen, lang moet wachten op uw bagage.

In de luchtvaart industrie wordt Corfu International Airport aangeduid met de afkortingen CFU (IATA airport code) en LGKR (ICAO airport code).

Link naar officiële website Corfu International Airport.