Autohuur Korfoe (stad)

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Korfoe (stad) zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Korfoe (stad)

  1. Home
  2. Autohuur Griekenland
  3. Autohuur Korfoe
  4. Korfoe (stad)

EasyTerra Autohuur Korfoe (stad) is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.9 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 62
Christie Van Kapel Alamo Rent a Car Corfu Airport
“Erg vriendelijke service”

“Vriendelijke service, zowel bij afhalen als terugbrengen van de auto. Auto Suzuki ....?vrij nieuw, netjes en zuinig in gebruik. Afhaalpunt oo vluchthaven erg praktisch”

06-09-2017 07:08
Carmen Van Der Sman Enterprise Corfu Airport
“twee weken auto gehuurd op Corfu”

“Prima service. Makkelijk bereikbaar. Heerlijke nieuwe auto. Prima bedrijf.”

04-06-2017 12:26
Koen Enterprise Corfu Airport
“Auto op corfu gehuurd voor 10 dagen …”

“Auto op corfu gehuurd voor 10 dagen super goed bevallen. Zowel ophalen als terugbrengen lekker vlot.”

01-06-2017 07:35

Locatie informatie voor Korfoe (stad)

Autoverhuur Korfoe (stad)
Autoverhuur Korfoe (stad)

Introductie

Corfu (ook wel: Korfoe) is de hoofdstad van het gelijknamige Griekse eiland in de Ionische Zee. Het is een toeristische trekpleister, niet in de laatste plaats door het schitterend bewaard gebleven historische centrum, dat sinds 2007 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Bevolking

Corfu-Stad heeft ruim honderdduizend inwoners.

Ligging

Corfu-Stad ligt aan de oostkant van het gelijknamige eiland in het uiterste noordwesten van Griekenland. Het noordelijke deel van het eiland wordt van Albanië gescheiden door een smalle zeestraat.

Economie

Op het eiland worden al eeuwen druiven en olijven verbouwd. De hoofdstad speelt een voorname rol in de handel en de verwerking van deze landbouwproducten. Verder is toerisme van enorm belang, niet alleen voor het eiland, maar ook voor Corfu-Stad. Grote cruiseschepen meren aan in de haven en er zijn veerverbindingen met onder meer Venetië, Ancona, Bari en Brindisi in Italië, en andere Griekse steden als Igoumenitsa en Patra.

Vliegvelden

De luchthaven heet officieel Ioannis Kapodistrias International Airport, maar wordt meestal Corfu Airport of Kerkyra Airport genoemd. Het vliegveld ligt ongeveer drie kilometer ten zuiden van Corfu-Stad. De luchthaven is gemakkelijk met een huurauto bereikbaar en u kunt ook niet verkeerd rijden, want er is maar één weg van de luchthaven naar Corfu-Stad.

Openbaar Vervoer

Er zijn goede, maar niet altijd even geregelde busverbindingen van het hoofdbusstation in Corfu-Stad met andere plaatsen op het eiland.

Verkeer- en Parkeersituatie

U zult geen moeite hebben uw weg te vinden met een huurauto in Corfu-Stad. Wel zijn sommige straten in het oude centrum erg nauw. Buiten de stad zijn enkele wegen uitstekend geasfalteerd (zoals de oostelijke kustweg), maar andere wegen zijn onverhard. Rij daar voorzichtig.

Hotels

Er is geen gebrek aan accommodaties in Corfu-Stad. U kunt er terecht in eenvoudige pensions, maar er is ook een ruim aanbod aan middenklasse hotels en onderkomens in de luxe categorie. Corfu is een populaire toeristische bestemming. Daarom raden wij u aan uw hotelkamer ruim van tevoren te boeken, zeker als u in de zomermaanden in Corfu-Stad wilt verblijven.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Corfu raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Korfoe (stad)

EasyTerra Autohuur Korfoe (stad) vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Luchthavens

Als u op zoek bent naar een huurauto in Griekenland, maar in een andere stad dan Korfoe (stad), klikt u dan door naar de Autohuur Griekenland pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Griekenland u een auto huren wilt.