Autohuur Bristol

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Bristol zodat jij dat niet hoeft te doen.

Waarom bij ons reserveren?
  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
Het Worry-Free label
  • Geen zorgen over het eigen risico
  • Ongelimiteerde kilometers
  • Een verhuurder met een goede beoordeling
  • Vol-vol brandstofbeleid

Autohuur Bristol

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Bristol zodat jij dat niet hoeft te doen.

Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Bristol

  1. Home
  2. Autohuur Groot-Brittannië
  3. Bristol
EasyTerra Autohuur Bristol is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.2 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 41
Jolanda Looije Europcar Bristol Airport
“Helder overzicht van het aanbod”

“Helder overzicht van het aanbod, waardoor de keus makkelijk is.”

07-03-2019 07:57
Catharine Budget Bristol Airport
“Uitstekende ervaring”

“Uitstekende ervaring, vlotte verwerking, probleemloos!”

08-02-2019 23:58
P Budget Bristol Airport
“Goede ervaring”

“Via de website eenvoudig zoeken en vergelijken van verschillende type auto's. Prima prijs en eenvoudig reserveren. Wij hadden het eigen risico afgekocht. Bij het verhuurbedrijf (Budget) proberen ze nog wel dat je het eigen risico bij hun afkoopt, maar dat is absoluut niet nodig en EasyTerra dekt vaak ook nog meer. Ook probeerde de autoverhuurder nog extra's te verkopen (grotere auto, automaat), maar dat heeft niets te maken met EasyTerra. Je kan ze ook niet kwalijk nemen nog iets extra's proberen te verdienen. Bij inleveren werd er een kleine schade geconstateerd. Dat wordt in eerste instantie dan van je creditcard afgeschreven. Claim ingediend en binnen enkele werkdagen toegewezen. Ook bleek achteraf dat er nog onterecht extra brandstofkosten in rekening waren gebracht door het verhuurbedrijf, en ook daar heeft de schadeafhandeling ervoor gezorgd dat ik die terugkreeg. Dus hele goede ervaring met EasyTerra en schade afhandeling.”

07-02-2019 19:20

Locatie informatie voor Bristol

Autoverhuur Bristol
Autoverhuur Bristol

Introductie

Bristol wordt vaak over het hoofd gezien als toeristische bestemming. Toch heeft deze stad genoeg te bieden. Er zijn vele restaurants, bars en winkels en ook heeft Bristol een uiterst actief cultureel leven, met musea, theaters en muziekuitvoeringen. Verder is de stad een uitstekende basis voor uitstapjes naar de omgeving.

Bevolking

In Bristol wonen ongeveer 430.000 mensen. Als de voorsteden worden meegerekend wonen er ruim 100.000 mensen meer in het gebied.

Ligging

Bristol ligt in het westen van Engeland in een leisteengebied, waar rivieren diepe kloven in hebben uitgesleten. Dat verklaart de hoogteverschillen in de stad. De belangrijkste is de rivier de Avon, die ten westen van Bristol in het Bristol Channel uitmondt.

Bristol is een van de zonnigste steden in het Verenigd Koninkrijk, met rond 1700 zonuren per jaar.

Economie

In vroeger tijden leunde Bristol’s economie vrijwel uitsluitend op de handel via de haven. Dat is allang niet meer zo, maar toch speelt de haven nog een belangrijke rol. Zo importeert Groot-Brittannië de meeste auto’s via de haven van Bristol.

De vliegtuigindustrie is ruim vertegenwoordigd. Bristol was, samen met Toulouse, de plaats waar Concorde-vliegtuigen werden geassembleerd. De Concorde vliegt niet meer, maar Airbus en de vliegtuigdivisie van Rolls Royce hebben nog steeds vestigingen in Bristol.

Financiële dienstverlening, hightech industrie en toerisme zijn andere pijlers van de lokale economie.

Vliegvelden

De luchthaven, Bristol International Airport, ligt 13 kilometer ten zuidwesten van de stad. Er zijn geregelde vluchten naar andere steden in het Verenigd Koninkrijk en het Europese vasteland.

Openbaar Vervoer

Bristol heeft een goed netwerk van stadsbussen. Voor bezoekers zijn de buslijnen 8 en 9 handig, omdat die rijden van Temple Meads Station naar Clifton (waar de meer luxe hotels zijn gevestigd), door het centrum van de stad. Verder is er een City Sightseeing Bus, een open dubbeldekker die langs de belangrijkste bezienswaardigheden rijdt. U kunt bij elke halte in- of uitstappen.

Een aardige manier om Bristol te verkennen is per boot. Bristol Ferry Boat onderhoudt veerbootdiensten door de haven van de stad.

Verkeer- en Parkeersituatie

Autorijden in het centrum van Bristol kan enigszins verwarrend zijn omdat er in veel straten eenrichtingverkeer is ingesteld. Overigens is er een zeer ruim aanbod van parkeergarages. Goedkoper is het om uw auto te stallen bij een van de drie Park & Ride terreinen (Long Ashton, Portway en Bath Road), waarna u per bus naar het centrum kunt reizen.

De auto is wel bij uitstek het middel van vervoer om de mooie omgeving van de stad te verkennen.

Hotels

Bristol heeft een ruim aanbod van accommodaties. Van luxe hotels tot eenvoudige guesthouses en pensions, maar ook campings. Als u de voorkeur geeft aan een rustige omgeving dan zijn er in de omgeving van Bristol genoeg mogelijkheden om een boerderij of cottage te huren. Het toeristenbureau aan Queen Square kan u daarover meer informatie geven.

Rond de Kersttijd wordt Bristol door zeer veel mensen bezocht. Het is aan te raden uw hotel dan ruim van tevoren te bespreken.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Bristol raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Bristol

EasyTerra Autohuur Bristol vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Groot-Brittannië, maar in een andere stad dan Bristol, klikt u dan door naar de Auto huren Groot-Brittannië pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Groot-Brittannië u een auto huren wilt.