Autohuur Boedapest Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Boedapest Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Om gebruik te kunnen maken van onze site, dient u cookies te ondersteunen.

Wij vergelijken alle bekende verhuurders
  • Hertz
  • Thrifty
  • Europcar
  • Budget
  • Avis
  • Alamo

Autohuur Boedapest Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.1 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 79
Hertz Boedapest Airport
“Er wordt reclame gemaakt voor goedkope prijzen, dit valt over het algmeen wat tegen”

“De website is duidelijk maar mist de mogelijkheid om direct te zoeken naar meerdere auto's voor grote groepen. Ik zoek vaak naar een aantal auto's voor groepen vanaf 20 pax.”

02-07-2016 04:39
Enterprise Boedapest Airport
“Vakantie”

“Al heel wat keren auto gehuurd via easyterra. Gaat altijd goed. Goede service die niet stopt na het boeken. Voorbeeld: auto gehuurd en betaald. Maand of 2 later was er een aanbieding voor 83 euro goedkoper. Een mail gestuurd en binnen een half uur antwoord dat ik 83 euro terug kreeg. Ook wijziging omdat ik latet besloot naat meerdere landen te gaan met de auto werd zonder problemen gewijzigd met duidelijke uitleg v extra kosten en andere regeltjes. Top”

25-08-2015 09:56
Thrifty Boedapest Airport
“Goede duidelijke service”

“We huren ongeveer 4 maal per jaar een auto via easyterra een auto in Hongarije ,. Al jaren hebben we nog nooit iets negatiefs mee gemaakt .Alleen maar een goede service”

13-03-2015 10:15

Locatie informatie voor Boedapest Airport

Budapest Airport

In het Hongaars heet deze luchthaven voluit Ferihegyi Nemzetközi Repülotér, maar dat wordt meestal afgekort tot Ferihegyi of gewoon Budapest Airport. Sinds de toelating van Hongarije tot de EU in 2004 is het aantal passagiers sterk gestegen. In 2005 verwerkte de luchthaven ruim 8 miljoen passagiers. Het bevindt zich ongeveer 20 km ten zuidoosten van het centrum van Boedapest.

Het vliegveld is goed bereikbaar per auto of bus. Het dichtstbijzijnde hotel bevindt zich op 12 kilometer afstand. De winkels en restaurants scoren matig, maar men verwacht dat dit in de toekomst zal verbeteren. Er bevinden zich banken, geldautomaten en geldwisselautomaten. Tevens kan er gratis gebruik worden gemaakt van een rolstoel.

In de luchtvaart industrie wordt Budapest Airport aangeduid met de afkortingen BUD (IATA airport code) en LHBP (ICAO airport code).

Link naar officiële website van Budapest Airport.