Autohuur Boedapest Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Boedapest Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Boedapest Airport

  1. Home
  2. Autohuur Hongarije
  3. Autohuur Boedapest
  4. Boedapest Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.1 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 112
Anthon U-Save Auto Rental Boedapest Airport
“top geregeld”

“Makkelijk boeken op de dag van ophalen, netjes geregeld bij het verhuurbedrijf ook met inleveren zij brachten ons netjes terug op de luchthaven top geregeld. één minpuntje we hebben de auto eerder ingeleverd bij het verhuurbedrijf en zij gaven aan dit aan jullie door te geven en dat wij het teveel betaalde terug gestort zouden krijgen. Inmiddels alweer een maand terug en niets meer gehoord. Heel jammer.”

22-09-2017 17:16
Johannes Van Vliet U-Save Auto Rental Boedapest Airport
“Geen klachten”

“Geen klachten. Verbeterpunt voor u save autoverhuur Zou zijn reeds op het vliegveld te zijn bij aankomst. Nu moet ik iedere keer bellen voor dat ze komen.”

20-09-2017 07:32
Henk Van Den Berg Buchbinder Boedapest Airport
“Bij Terra huur je een auto zonder …”

“Bij Terra huur je een auto zonder problemen . De gehuurde auto zijn bijna nieuw ,vaak met alles er op en aan. Ben benieuwd , hoe de volgende auto in Zuid Afrika is .”

11-09-2017 03:09

Locatie informatie voor Boedapest Airport

Budapest Airport

In het Hongaars heet deze luchthaven voluit Ferihegyi Nemzetközi Repülotér, maar dat wordt meestal afgekort tot Ferihegyi of gewoon Budapest Airport. Sinds de toelating van Hongarije tot de EU in 2004 is het aantal passagiers sterk gestegen. In 2005 verwerkte de luchthaven ruim 8 miljoen passagiers. Het bevindt zich ongeveer 20 km ten zuidoosten van het centrum van Boedapest.

Het vliegveld is goed bereikbaar per auto of bus. Het dichtstbijzijnde hotel bevindt zich op 12 kilometer afstand. De winkels en restaurants scoren matig, maar men verwacht dat dit in de toekomst zal verbeteren. Er bevinden zich banken, geldautomaten en geldwisselautomaten. Tevens kan er gratis gebruik worden gemaakt van een rolstoel.

In de luchtvaart industrie wordt Budapest Airport aangeduid met de afkortingen BUD (IATA airport code) en LHBP (ICAO airport code).

Link naar officiële website van Budapest Airport.

Overige autoverhuur locaties in Boedapest

Naast de verhuurders van Boedapest Airport in Boedapest vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Boedapest: