Autohuur Boedapest Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Boedapest Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Autohuur Boedapest Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Boedapest Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
2810 beoordelingen "Goed" 8 / 10
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Boedapest Airport

  1. Home
  2. Autohuur Hongarije
  3. Autohuur Boedapest
  4. Boedapest Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.2 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 151
Julia Uit Nederland U-Save Auto Rental Boedapest Airport
“Overzichtelijke en duidelijke side met…”

“Overzichtelijke en duidelijke side met leuke extra's. Tegenvallers eigenlijk bij de verhuurders zelf, niet bij Easy Terra. Meer kleine ergernissen, zoals niet goed werkende navigatie. Wel kreeg ik veelal betere auto's dan besteld.”

05-08-2018 06:27
Leonard Dijke U-Save Auto Rental Boedapest Airport
“al vele keren geboekt”

“al vele keren geboekt, gaat altijd goed”

12-06-2018 06:00
Jose Koorn SIXT Rent a Car Boedapest Airport
“alles Was top! Tip: ook inzittenden verzekering van tevoren betalen”

“Zowel de auto als het autostoeltje dat ik via deze site reserveerde was perfect! Ik huurde een auto bij Sixt. Wat wel beter kan is duidelijkheid over de inzittenden verzekering. Ik dacht al het complete pakket te hebben, maar dat bleek alleen voor de auto te zijn. Ik zou het praktisch vinden als dat er meteen bij in zit bij het boeken.”

09-06-2018 19:14

Locatie informatie voor Boedapest Airport

Budapest Airport

In het Hongaars heet deze luchthaven voluit Ferihegyi Nemzetközi Repülotér, maar dat wordt meestal afgekort tot Ferihegyi of gewoon Budapest Airport. Sinds de toelating van Hongarije tot de EU in 2004 is het aantal passagiers sterk gestegen. In 2005 verwerkte de luchthaven ruim 8 miljoen passagiers. Het bevindt zich ongeveer 20 km ten zuidoosten van het centrum van Boedapest.

Het vliegveld is goed bereikbaar per auto of bus. Het dichtstbijzijnde hotel bevindt zich op 12 kilometer afstand. De winkels en restaurants scoren matig, maar men verwacht dat dit in de toekomst zal verbeteren. Er bevinden zich banken, geldautomaten en geldwisselautomaten. Tevens kan er gratis gebruik worden gemaakt van een rolstoel.

In de luchtvaart industrie wordt Budapest Airport aangeduid met de afkortingen BUD (IATA airport code) en LHBP (ICAO airport code).

Link naar officiële website van Budapest Airport.

Overige autoverhuur locaties in Boedapest

Naast de verhuurders van Boedapest Airport in Boedapest vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Boedapest: