Autohuur Boedapest Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Boedapest Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Om gebruik te kunnen maken van onze site, dient u cookies te ondersteunen.

Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Boedapest Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.1 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 101
SIXT Rent a Car Boedapest Airport
“Auto gehuurd in budapest”

“Auto gehuurd in budapest, alles was goed geregeld. Ik had nog wel een keer gebeld, maar dat was meer gevoelsmatig hoe alles geregeld zou zijn, ik werd netjes te woord gestaan en alles klopte prima. Wij vonden het een fijn gevoel dat alles in 1 was, regelmatig meegemaakt dat er op het vliegveld nog van alles geregeld moest worden. Dus prima, geen opmerkingen.”

01-07-2017 11:11
U-Save Auto Rental Boedapest Airport
“altijd goed bereikbaar”

“altijd goed bereikbaar goede service klant vriendelijk”

22-06-2017 06:26
U-Save Auto Rental Boedapest Airport
“Weekje Hongarije”

“Weekje Hongarije; gewoon prima geregeld en heel correct behandeld. Ook de aanvullende vraag omtrent extra verzekering vlotjes afgehandeld. Prima dus!”

09-06-2017 09:50

Locatie informatie voor Boedapest Airport

Budapest Airport

In het Hongaars heet deze luchthaven voluit Ferihegyi Nemzetközi Repülotér, maar dat wordt meestal afgekort tot Ferihegyi of gewoon Budapest Airport. Sinds de toelating van Hongarije tot de EU in 2004 is het aantal passagiers sterk gestegen. In 2005 verwerkte de luchthaven ruim 8 miljoen passagiers. Het bevindt zich ongeveer 20 km ten zuidoosten van het centrum van Boedapest.

Het vliegveld is goed bereikbaar per auto of bus. Het dichtstbijzijnde hotel bevindt zich op 12 kilometer afstand. De winkels en restaurants scoren matig, maar men verwacht dat dit in de toekomst zal verbeteren. Er bevinden zich banken, geldautomaten en geldwisselautomaten. Tevens kan er gratis gebruik worden gemaakt van een rolstoel.

In de luchtvaart industrie wordt Budapest Airport aangeduid met de afkortingen BUD (IATA airport code) en LHBP (ICAO airport code).

Link naar officiële website van Budapest Airport.