Autohuur Bergamo

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Bergamo zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Bergamo

  1. Home
  2. Autohuur Italië
  3. Bergamo

EasyTerra Autohuur Bergamo is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.9 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 134
Willemse Win Rent Bergamo Airport
“Goede communicatie”

“Goede communicatie vooraf en achteraf. Ter plaatste niet alles ok (verkeerde autoklasse mee) weet niet waar de fout zat, maar is later prima opgelost. Prima club om bij te boeken in ieder geval.”

01-06-2018 09:46
Anoniem Hertz Bergamo Airport
“Goed en vertrouwder.”

“Goed en vertrouwder.”

28-01-2018 22:46
Gaby Worthington Budget Bergamo Airport
“After sales”

“Ben zeer tevreden over de manier waarop easy terra omgaat met terugkoppeling van klanten. Ze onderzoeken wat er gebeurd is en luisteren naar de klant en komen met een passende oplossing! Zeer betrouwbaar!”

10-03-2015 16:08

Locatie informatie voor Bergamo

Introductie

Bergamo bestaat virtueel gezien uit twee steden. De bovenstad die op een heuveltop ligt en de benedenstad, het moderne gedeelte. Van oudsher associeert Bergamo zich met Venetië.

Bevolking

Bergamo heeft rond de 118.000 inwoners en behoort tot de 40 grotere steden van Italië. Deze stad heeft een sterk gevoel voor lokale identiteit wat zich onder andere uit in een dialect.

Ligging

Bergamo ligt in de regio Lombardy, evenals Milaan. De stad ligt aan de voet van de alpen en op een zonnige dag zijn de wolkenkrabbers van Milaan in het zuidwesten te zien.

Economie

Bergamo’s economie wordt gekarakteriseerd door de industriële sector die actief is in engineering, textiel, chemicaliën, voedsel en bouwproducten. In het bijzonder de de transformatie van mineralen in ijzer, beton en marmer zijn “drivers” voor de economie. De beroepsbevolking in dit gebied is beroemd voor hun toewijding en vaardigheden in het werk. Deze stad is niet erg bekend onder de toeristen.

Vliegvelden

Bergamo heeft een lokaal vliegveld “Orio al Serio” genaamd (BGY is de afkorting). Dit vliegveld ligt enkele kilometers ten zuidoosten van het centrum. Een handvol internationale vluchten landen hier.

Openbaar Vervoer

De busmaatschappij “SAB” is actief in Bergamo en heeft lijndiensten naar de omliggende gebieden, waaronder Milaan. Deze bus vertrekt ieder half uur. Er is ook een treinstation. Hier vandaan vertrekt geregeld een trein naar Milaan. De reisduur bedraagt ongeveer 50 minuten.

Verkeer- en Parkeersituatie

In Bergamo zijn er geen noemenswaardige problemen betreffende de verkeer- en parkeersituatie. De stad, zowel het boven- als het ondergedeelte, is goed te bereiken per auto.

Hotels

Ook in Bergamo is het aan te raden om van te voren een hotel te boeken. Mocht u dit niet willen is het zeer aan te raden om vroeg bij het hotel te arriveren. Want zelfs in deze niet zo heel erg toeristische stad zijn de hotels soms erg snel volgeboekt.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Bergamo raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Bergamo

EasyTerra Autohuur Bergamo vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Italië, maar in een andere stad dan Bergamo, klikt u dan door naar de Autohuur Italië pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Italië u een auto huren wilt.