Autohuur Civitavecchia

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Civitavecchia zodat jij dat niet hoeft te doen.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Civitavecchia

  1. Home
  2. Autohuur Italië
  3. Civitavecchia
EasyTerra Autohuur Civitavecchia is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken. lalalala

Locatie informatie voor Civitavecchia

Introductie

Civitavecchia is een Italiaanse havenstad. De stad geniet vooral bekendheid omdat er veel cruiseschepen aanmeren en er ook veerverbindingen zijn met onder meer Sardinië, Sicilië, Barcelona, Tunesië en het Franse Toulon. Bij de haven staat het indrukwekkende Forte Michelangelo. Verder zijn er brede zandstranden ten noorden van de stad.

Bevolking

De stad heeft ruim 50.000 inwoners.

Ligging

Civitavecchia ligt in de centrale Italiaanse regio Lazio, aan de Tyrreense Zee. Rome ligt tachtig kilometer ten zuidoosten van Civitavecchia.

Economie

De haven is van het grootste belang voor de lokale economie. Het is niet zozeer een handelshaven, als wel een aanlegplaats voor cruiseschepen en een ferryhaven voor veerbootverbindingen met Sardinië, Sicilië, Malta, Barcelona, Toulon en zelfs het Noord-Afrikaanse Tunis. Visserij speelt nog wel een rol in de lokale economie, maar is van ondergeschikt belang.

Vliegvelden

Er zijn geen vliegvelden bij Civitavecchia. De dichtstbijzijnde is de Romeinse luchthaven Fiumicino (Leonardo da Vinci Airport). Deze luchthaven is vanuit Civitavecchia goed bereikbaar via de snelweg A-12 (Autostrada Azzurra).

Openbaar Vervoer

Civitavecchia heeft goed openbaar stadsvervoer. Wel is de dienstregeling van de bussen in het weekend beperkt.

Verkeer- en Parkeersituatie

Het is niet moeilijk uw weg te vinden in Civitavecchia. Ook het vinden van een parkeerplaats voor uw huurauto is nauwelijks een probleem. Bij de ferryhaven is een groot parkeerterrein, maar laat hier niets van waarde achter in uw auto!

Hotels

Er zijn enkele pensions en hotels in Civitavecchia, maar het aanbod is niet overweldigend. De meeste mensen komen in de stad om met een cruiseschip of veerboot verder te reizen.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Civitavecchia raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Civitavecchia

EasyTerra Autohuur Civitavecchia vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Italië, maar in een andere stad dan Civitavecchia, klikt u dan door naar de Autohuur Italië pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Italië u een auto huren wilt.