Autohuur Milazzo

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Milazzo zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
3115 beoordelingen "Goed" 7.9 / 10
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Milazzo

  1. Home
  2. Autohuur Italië
  3. Autohuur Sicilië
  4. Milazzo

EasyTerra Autohuur Milazzo is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Locatie informatie voor Milazzo

Introductie

Milazzo is een stadje op Sicilië waar weinig mensen overnachten. De meeste toeristen bezoeken de stad om met de veerboot naar de Eolische Eilanden voor de kust te reizen. Als u even moet wachten op uw veerverbinding, bekijk dan eens het kasteel en slenter door de pittoreske straatjes eromheen.

Bevolking

De stad heeft ongeveer 35.000 inwoners.

Ligging

Milazzo ligt op het zuidelijke deel van een schiereiland aan de noordkust van het Italiaanse eiland Sicilië, aan de Tyrreense Zee. De stad ligt 40 kilometer ten westen van Messina, net ten noorden van de snelweg naar de hoofdstad Palermo.

Economie

De haven van Milazzo is belangrijk voor het vervoer van personen en goederen van en naar de Eolische Eilanden, maar er zijn ook veerverbindingen met het eiland Ustica (verder naar het westen) en met Napels op het Italiaanse vasteland. Die haven speelt een grote rol in de overslag van goederen (waaronder olie). Verder is het hoofdkwartier van de Kustwacht op Sicilië in Milazzo gevestigd en zijn er diverse jachthavens bij de stad.

Vliegvelden

Hoewel er plannen zijn om het plaatselijke vliegveld, Aeroporto delle Eolie, uit te breiden en geschikt te maken voor internationale vluchten, bent u – tot het zover is – aangewezen op de luchthaven van Catania, aan de Siciliaanse oostkust. Catania-Fontanarossa Airport ligt op ruim 140 autokilometers ten zuiden van Milazzo en is met een huurauto bereikbaar via de snelwegen A20 (naar Messina) en A18.

Openbaar Vervoer

Er is geen lokaal openbaar vervoer, maar er is wel een geregelde busverbinding tussen de veerhaven en Messina. Vanuit de haven van Milazzo vertrekken autoveren en veel snellere draagvleugelboten naar de Eolische Eilanden. De meeste gaan naar Vulcano en Lipari. Enkele keren per week is er ook een autoveerboot naar Napels.

Verkeer- en Parkeersituatie

Voor het verkennen van de rest van Sicilië is een huurauto een ideaal middel van vervoer. Vanuit Milazzo kunt u gemakkelijk tochten ondernemen naar Messina, of naar de vulkaan Etna. Hou er wel rekening mee dat in het binnenland de wegen smal en bochtig kunnen zijn en soms onverhard.

Hotels

Aangezien Milazzo vooral een overstapplaats is voor de veerboten naar de Eolische Eilanden is het aantal overnachtingsmogelijkheden er zeer beperkt. Er zijn enige eenvoudige pensions en hotels in de buurt van de haven.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Milazzo raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Milazzo

EasyTerra Autohuur Milazzo vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Italië, maar in een andere stad dan Milazzo, klikt u dan door naar de Autohuur Italië pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Italië u een auto huren wilt.