Autohuur Rotterdam Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Rotterdam Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
3004 beoordelingen "Goed" 7.9 / 10
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Rotterdam Airport

  1. Home
  2. Autohuur Nederland
  3. Autohuur Rotterdam
  4. Rotterdam Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.6 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 43
Erik Europcar Rotterdam Airport
“Easy does it ..”

“Easy does it ... goed funtionerende zoek en boek service, kon gewoon cancelen en nieuwe boeking aanmaken ... geen kosten...bij aankonst op vliegveld naar desk van betreffende autoverhuuder met wie je vervolgens zoals normal alles regelt, aanbevelenswaardig !”

31-07-2018 06:49
Y. Janssen Europcar Rotterdam Airport
“Aanrader”

“Snel, goedkoper dan Rentalcars bv. en alles soepel verlopen. Aanrader !”

22-06-2017 05:31
Antonius Roijers Europcar Rotterdam Airport
“auto uit lagere categorie dan gereserveerd”

“Ik huur vaak een auto via Easy Terra en kies dan voor Europe Car. De categorie indeling tussen Europe Car en Easy Terra loopt niet gelijk. Bij Easy Terra huur ik altijd de categorie Golf (of gelijkwaardig) maar bij Europe Car is dat een Renault Captur (of gelijkwaardig). Daar zit toch een verschil in.”

19-04-2017 10:38

Locatie informatie voor Rotterdam Airport

Rotterdam Airport in het kort

Rotterdam Airport heette oorspronkelijk Vliegveld Zestienhoven. De luchthaven werd geopend in 1956 en was aanvankelijk redelijk succesvol. In de jaren ’70 kwam de klad erin en dreigde sluiting van de luchthaven. Met de economische opleving in de jaren ’90 keerde het tij en werd besloten het vliegveld op de huidige plek nabij Rotterdam te handhaven. Het is het belangrijkste regionale luchthaven van Nederland en verwerkt jaarlijks meer dan 1 miljoen passagiers. De luchthaven kent geen trein- en metroverbinding, maar is wel goed bereikbaar met de bus of de auto. Er bevinden zich een aantal hotels in de omgeving van deze luchthaven, de dichtstbijzijnde is te vinden tegenover de ingang.

Op de luchthaven is een winkel, die gespecialiseerd is in parfum en typisch Nederlandse souvenirs. Wanneer u een hapje wilt eten kunt u terecht bij een van de twee restaturants die zich bevinden op de begane grond en de eerste etage.

Er zijn geld- en chipautomaten aanwezig. GWK Travelex heeft een vestiging op Rotterdam Airport voor het wisselen van geld. Op de hele luchthaven is draadloos internet aanwezig. Verder is de luchthaven goed toegankelijk voor minder validen.

In de luchtvaart industrie wordt Rotterdam Airport aangeduid met de afkortingen RTM (IATA airport code) en EHRD (ICAO airport code).

Link naar officiële website Rotterdam Airport.

Overige autoverhuur locaties in Rotterdam

Naast de verhuurders van Rotterdam Airport in Rotterdam vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Rotterdam: