Autohuur Sandefjord Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Sandefjord Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Sandefjord Airport

  1. Home
  2. Autohuur Noorwegen
  3. Autohuur Sandefjord
  4. Sandefjord Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.5 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 13
J Reitsma Keddy By Europcar Sandefjord Airport
“Prima service”

“Prima service. Had een aanpassing aan de huurperiode en keurig gedaan.”

20-02-2018 19:18
Ww Hertz Sandefjord Airport
“Helaas slecht bereikbaar in het weekend.”

“Helaas slecht bereikbaar in het weekend. We zijn aangereden en wilden zo snel mogelijk alle partijen inlichten, helaas was easy terra niet te bereiken via telefoon.”

18-09-2017 08:00
Koen Van Neerven Avis Sandefjord Airport
“Goede en snelle service via de website”

“Eenvoudig en goedkoop boeken via de website, bij aankomst was ook het ophalen van de auto snel en eenvoudig! Helaas wel een discussie met Avis over het retourtijdstip maar daar kan Easyterra niets aan doen.”

18-04-2017 06:03

Locatie informatie voor Sandefjord Airport

Sandefjord Airport in het kort

Sandefjord Airport ligt 10 kilometer vanaf Sandefjord en 118 kilometer ten zuiden van Oslo. Sandefjord verwerkt 1,5 miljoen passagiers per jaar. In Noorwegen wordt het vliegveld vaak Sandefjord Torp genoemd, naar het dorp waar het vliegveld ligt. Het kleine vliegveld heeft één terminal.

Er rijdt vanaf de luchthaven een pendelbus naar het dichtstbijzijnde treinstation. Per bus en auto is Sandefjord Airport goed te bereiken. Op een paar kilometer afstand van de luchthaven zijn er mogelijkheden om te overnachten. 

Winkels en restaurants zijn aanwezig. Het vliegveld beschikt over diverse vergaderruimtes en geldautomaten. Er is snel draadloos internet aanwezig in de vertrekhal bij de balie.

In de luchtvaartindustrie wordt Sandefjord Airport aangeduid met de afkortingen TRF (IATA airport code) en ENTO (ICAO airport code).

Ga naar een officiële website van Sandefjord Airport.