Autohuur Salzburg Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Salzburg Airport zodat jij dat niet hoeft te doen.

Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
Het Worry-Free label
 • Geen zorgen over het eigen risico
 • Ongelimiteerde kilometers
 • Een verhuurder met een goede beoordeling
 • Vol-vol brandstofbeleid

Autohuur Salzburg Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Salzburg Airport zodat jij dat niet hoeft te doen.

Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Salzburg Airport

 1. Home
 2. Autohuur Oostenrijk
 3. Autohuur Salzburg
 4. Salzburg Airport
EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.2 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 132
Mevrouw L. Pieké Buchbinder Salzburg Airport
“Easyterra autoverhuur bevalt mij uitstekend!”

“Easyterra is me nu al een paar keer prima bevallen. Een eenvoudige en goedkope manier om ergens in Europa een auto te huren. Ik heb alleen maar goede ervaringen met de huur van een auto in diverse Europese landen via Easyterra. De uideindelijke autohuur bedrijven leveren nette auto's en ik ondervind aan de balies nooit problemen.”

14-01-2019 11:09
R.v.d.h Buchbinder Salzburg Airport
“Huur diverse malen per jaar een auto…”

“Huur diverse malen per jaar een auto via EasyTerra en altijd prima!”

04-06-2018 10:47
Familie Freriks SIXT Rent a Car Salzburg Airport
“Goede service en nette auto’s en prijs”

“Goede service en nette auto’s en prijs”

18-04-2018 05:33

Locatie informatie voor Salzburg Airport

Salzburg Airport (W.A. Mozart) in het kort

Het vliegveld van Salzburg is de tweede luchthaven van Oostenrijk (na Wenen). In 2005 verwerkte Salzburg Airport 1,7 miljoen reizigers. Het is een belangrijke luchthaven voor de wintersportgebieden in Oostenrijk. Er zijn twee terminals, maar Terminal 2 is alleen gedurende de wintermaanden open en dan uitsluitend op zaterdagen als de meeste chartervluchten aankomen en vertrekken.

Er is geen treinverbinding met de luchthaven. Wel vertrekt er overdag iedere 10 minuten een bus naar Salzburg. Deze stad ligt op slechts 4 kilometer afstand.

Er zijn geen hotels op het luchthaventerrein. Er is wel een redelijk aanbod aan winkels, restaurants en (snack)bars op deze luchthaven. De zakelijke faciliteiten op deze luchthaven zijn beperkt. Er zijn slechts twee vergaderzalen aanwezig. De hotels in de nabije omgeving hebben meer faciliteiten. Er zijn banken, wisselkantoren, geldautomaten en er is een postkantoor. Ook is er een Internetcentrum en overal in de terminal is draadloos Internet aanwezig. Het terminalgebouw is uitstekend toegankelijk voor gehandicapten.

In de luchtvaart industrie wordt Salzburg Airport aangeduid met de afkortingen SZG (IATA airport code) en LOWS (ICAO airport code).

Link naar officiële website Salzburg Airport.

Overige autoverhuur locaties in Salzburg

Naast de verhuurders van Salzburg Airport in Salzburg vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Salzburg: