Autohuur Salzburg Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Salzburg Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Salzburg Airport

  1. Home
  2. Autohuur Oostenrijk
  3. Autohuur Salzburg
  4. Salzburg Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.2 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 85
Cecilia Europcar Salzburg Airport
“Alles duidelijk en juist”

“Alles duidelijk, overzichtelijk en probleemloos.”

11-05-2017 06:56
Michiel Kok Europcar Salzburg Airport
“My favorite car rental agency!”

“My favorite car rental agency!”

18-04-2017 07:21
Mooren Hertz Salzburg Airport
“Ongecompliceerd zoals het moet zijn”

“Ongecompliceerd zoals het moet zijn, no surprises.”

03-04-2017 08:21

Locatie informatie voor Salzburg Airport

Salzburg Airport (W.A. Mozart) in het kort

Het vliegveld van Salzburg is de tweede luchthaven van Oostenrijk (na Wenen). In 2005 verwerkte Salzburg Airport 1,7 miljoen reizigers. Het is een belangrijke luchthaven voor de wintersportgebieden in Oostenrijk. Er zijn twee terminals, maar Terminal 2 is alleen gedurende de wintermaanden open en dan uitsluitend op zaterdagen als de meeste chartervluchten aankomen en vertrekken.

Er is geen treinverbinding met de luchthaven. Wel vertrekt er overdag iedere 10 minuten een bus naar Salzburg. Deze stad ligt op slechts 4 kilometer afstand.

Er zijn geen hotels op het luchthaventerrein. Er is wel een redelijk aanbod aan winkels, restaurants en (snack)bars op deze luchthaven. De zakelijke faciliteiten op deze luchthaven zijn beperkt. Er zijn slechts twee vergaderzalen aanwezig. De hotels in de nabije omgeving hebben meer faciliteiten. Er zijn banken, wisselkantoren, geldautomaten en er is een postkantoor. Ook is er een Internetcentrum en overal in de terminal is draadloos Internet aanwezig. Het terminalgebouw is uitstekend toegankelijk voor gehandicapten.

In de luchtvaart industrie wordt Salzburg Airport aangeduid met de afkortingen SZG (IATA airport code) en LOWS (ICAO airport code).

Link naar officiële website Salzburg Airport.

Overige autoverhuur locaties in Salzburg

Naast de verhuurders van Salzburg Airport in Salzburg vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Salzburg: