Autohuur Sevilla

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Sevilla zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Sevilla

  1. Home
  2. Autohuur Spanje
  3. Sevilla

EasyTerra Autohuur Sevilla is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.1 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 158
Marco Keddy By Europcar Sevilla Treinstation
“Handige overzichtelijke site en scherpe …”

“Handige overzichtelijke site en scherpe tarieven. Let wel op dat je kiest voor de uitgebreide dekking (tegen meerprijs) van de schade aan glas, wielen, dak en onderkant (precies die onderdelen waaraan je het eerst schade kan verwachten). Die staat niet bij de polpulaire filters genoemd.”

19-11-2017 13:39
Chris Europcar Sevilla Airport
“Goed geregeld / Communicatie mag iets beter”

“Prima geregeld en voordeliger dan rechtstreeks bij de maatschappij! Communicatie zou nog wel beter kunnen. Er staan soms wat verwarrende teksten op de documentatie..”

06-06-2017 06:50
Krijn Rijke Keddy By Europcar Sevilla Airport
“prima geregeld”

“prima geregeld, goede auto, snelle verwerking”

27-05-2017 20:23

Locatie informatie voor Sevilla

Autoverhuur Sevilla
Autoverhuur Sevilla

Introductie

Sevilla is de hoofdstad van Andalusië. In deze stad is het verleden niet verloren is gegaan in het heden. In Sevilla zijn er vele evenementen die zeer gepassioneerd worden gevierd, zoals de Heilige Week (van de Katholieke Kerk) en een romantische jaarlijkse beurs.

Bevolking

Er wonen crica 710.000 inwoners in Sevilla. Dit maakt Sevilla op Madrid, Barcelona en Valencia na de grootste stad van Spanje.

Ligging

Sevilla ligt in zuidelijk Spanje. Ongeveer 75 kilometer van de Golf van Cadiz af en 150 kilometer van de Middellandse Zee en de Straat van Gibraltar af. De rivier Guadalquivir stroomt door Sevilla heen.

Economie

Sevilla haar economie is voor een groot deel afhankelijk van het toerisme. Sevilla is bekend om haar Flamengo (dans) en om haar stierengevechten. Ook heeft Sevilla veel kunst en architectuur geërfd. Afgezien hiervan is Sevilla bekend om de sfeer; de kunst van de inwoners om te genieten. Er zijn veel uitgaansgelegenheden en vele tapas bars. Handel, technologie en industrie zijn de andere pijlers van Sevilla haar economie, welke geleidelijk aan het verbeteren is.

Vliegvelden

Aeropuerto San Pablo is het dichtstbijzijnde vliegveld van Sevilla. Het vliegveld ligt ongeveer 7 kilometer ten oosten van het centrum van Sevilla. Dit vliegveld verwerkt naast vele nationale vluchten ook internationale vluchten vanuit onder andere Londen en Berlijn.

Openbaar Vervoer

Mocht u niet in bezit zijn van een huurauto, dan kunt u gebruik maken van het openbaar vervoer in Sevilla. Amarillos Tour is de busmaatschappij die 15 busdiensten per dag tussen Sevilla Airport en de stad verzorgt. Buslijnen C1 tot en met C4 zijn de belangrijkste om te gebruiken in Sevilla. Deze lijnen verbinden de treinstations, de busstations en de andere belangrijke plaatsen in de stad. Een enkele busreis kost rond de 1 euro. Sinds de International Expo die in 1992 in Sevilla werd gehouden is er een supersnelle treinverbinding met Madrid.

Verkeer- en Parkeersituatie

Sevilla is niet een moeilijke stad om met uw huurauto in rond te rijden. Gezien alles in Sevilla duur is, is ook het parkeren aan de dure kant. Ten eerste rekenen de hotels vaak rond de 10 euro per dag voor uw geparkeerde auto. De parkeerplaatsen in de stad zijn ook prijzig. Parking Paseo de Colon is een relatief goedkope parkeerplaats, het is een ondergrondse parkeergarage. Deze garage kost rond de 11 euro per etmaal.

Hotels

Sevilla heeft vele goede hotels in alle klassen. De hotels zijn onder andere gelegen in de drie aantrekkelijkste gedeelten van Sevilla: Barrio de Santa Cruz, El Arenal en El Centro. De hotelprijzen zijn vrij hoog in Sevilla, voornamelijk van maart tot juni en van september tot en met oktober. De maanden ertussenin zijn de hotels goedkoper, al is het niet aan te raden om dan naar Sevilla te gaan: in deze maanden is het voor veel mensen (te) warm in de stad.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Sevilla raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Sevilla

EasyTerra Autohuur Sevilla vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Luchthavens

Als u op zoek bent naar een huurauto in Spanje, maar in een andere stad dan Sevilla, klikt u dan door naar de Autohuur Spanje pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Spanje u een auto huren wilt.