Autohuur Chiang Mai Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Chiang Mai Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Chiang Mai Airport

  1. Home
  2. Autohuur Thailand
  3. Autohuur Chiang Mai
  4. Chiang Mai Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 9 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 8
Bas SIXT Rent a Car Chiang Mai Airport
“Makkelijk reserveren bij betrouwbare …”

“Makkelijk reserveren bij betrouwbare maatschappijen. Op locatie altijd goede auto's meegekregen. En de prijs is gunstiger dan direct bezoek, is ook leuk natuurlijk.”

11-01-2018 08:06
Stefan Geels National Car Rental Chiang Mai Airport
“probleemloos”

“Auto stond klaar op afgesproken tijdstip en inleveren ging probleemloos. Wel even zoeken naar de balie van National.”

08-09-2016 04:46
Geert Van De Wiel Avis Chiang Mai Airport
“Enige vertraging door onduidelijkheid over afkoop eigen risico bij auto verhuurder”

“Bij aankomst in Chiangmai-Thailand was de balie van de verhuurder meteen bij de aankomsthal. Alles ging vrij snel. Het enige wat lastig was, was het feit dat ik via easy terra een auto gehuurd had zonder eigen risico. Dit was echter bij de verhuurder (AVIS) niet duidelijk, dus die vroegen nogmaals of ik een extra verzekering wilde afsluiten. Daarop antwoordde ik weer dat ik dat al had. Het Engels van de medewerker was echter zeer gebrekkig, dus dit leidde tot een miscommunicatie. Dus de volgende tip; Indien bij jullie iemand een auto huurt met afkoop eigen risico, zorg dan dat dit ook GOED duidelijk is bij de betreffende auto-verhuurder.”

12-03-2015 15:13

Locatie informatie voor Chiang Mai Airport

Chiang Mai Airport in het kort

Chiang Mai Airport in het noorden van Thailand is een vrij drukke luchthaven. De stad is een populaire bestemming, zowel voor de Thai als voor buitenlandse toeristen.

De luchthaven ligt 4 kilometer ten zuidwesten van het stadscentrum van Chiang Mai. Er is geen treinverbinding met de luchthaven. Openbaar vervoer wordt onderhouden door lijnbussen en zogeheten songteaws (een soort bestelauto met achterin aan weerszijden een bankje). Het vliegveld is per auto goed bereikbaar via de zogeheten Super Highway, een tolweg.

De luchthaven heeft een beperkt aantal eet- en drinkgelegenheden en winkels. Wel is er vlak bij de luchthaven een enorm winkelcentrum, Airport Plaza. Er is een VIP-lounge, maar verder zijn er geen zakelijke faciliteiten. Voor het huren van vergaderruimtes of conferentiezalen bent u aangewezen op de zakenhotels in het centrum van Chiang Mai. Naast een klein internetcafé is er draadloos internet (Wi-Fi) beschikbaar voor de klanten van de Black Canyon koffieshop. Overige faciliteiten op Chiang Mai Airport zijn banken, geldautomaten, geldwisselkantoren en diverse vestigingen van reisbureaus.

In de luchtvaart industrie wordt Chiang Mai Airport aangeduid met de afkortingen CNX (IATA airport code) en VTTC (ICAO airport code).

Ga naar de officiële website van Chiang Mai Airport.