Autohuur Praag Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Praag Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Praag Airport

  1. Home
  2. Autohuur Tsjechië
  3. Autohuur Praag
  4. Praag Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.2 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 42
Geachte K Budget Praag Airport
“prima bedrijf”

“prima bedrijf, goede ervaring.”

26-12-2017 14:44
Saskia Budget Praag Airport
“Prima.”

“Al een aantal keren een auto gehuurd via Easy Terra tot nu toe altijd alles goed geregeld en een goede prijs voor de auto's die je krijgt.”

15-06-2017 11:25
J Geerts Budget Praag Airport
“Easyterra.”

“Reeds vele boekingen gedaan. Iedere keer tot volle tevredenheid. Website makkelijk en intuitief. Afhandeling bij ophalen en wegbrengen ook prima”

19-03-2015 10:35

Locatie informatie voor Praag Airport

Praag (Ruzyne) Airport in het kort

De luchthaven van de hoofdstad van Tsjechië ligt 17 kilometer ten noordwesten van het centrum van Praag. Er zijn vier terminals. Er zijn twee start- en landingsbanen. In 2007 begint men met de aanleg van een derde baan.

De luchthaven is enkel bereikbaar per auto en bus. Vanaf het busstation vertrekken diverse stadsbussen naar Praag. Er bevinden zich twee hotels bij de South Terminals. Op 5 kilometer afstand vindt men een derde hotel.

Er is een redelijk aanbod van winkels, (snack)bars en restaurants (fast-food, zelfbediening en bedieningsrestaurants). Met de opening van de nieuwe centrale hal in 2008 zal het aantal winkels en restaurants flink toenemen. In Terminal North vindt men een kleine vergaderzaal en een zaal voor persconferenties. Terminal South beschikt over twee grotere vergaderzalen. Ook is er een VIP lounge aanwezig in de terminals. De luchthaven is goed toegankelijk voor minder-validen. Er zijn banken, wisselkantoren en geldautomaten. De banken en wisselkantoren rekenen hoge commissies. Er is een postkantoor en de EHBO post is telefonisch bereikbaar. In het hele terminalgebouw is draadloos Internet aanwezig.

In de luchtvaart industrie wordt Praag Airport aangeduid met de afkortingen PRG (IATA airport code) en LKPR (ICAO airport code).

Link naar officiële website Praag Airport.

Overige autoverhuur locaties in Praag

Naast de verhuurders van Praag Airport in Praag vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Praag: