Autohuur Antalya Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Antalya Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Antalya Airport

  1. Home
  2. Autohuur Turkije
  3. Autohuur Antalya
  4. Antalya Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.1 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 21
Mark Kranenburg Europcar Antalya Airport
“Alles”

“Alles soepel verlopen”

20-06-2018 07:42
Reinder Alamo Rent a Car Antalya Airport
“Compleet en duidelijk”

“Via Easyterra bij Alamo recent een auto gehuurd in Antalya (Turkije) en in New Orleans (USA). Goede prijzen, maar vooral duidelijk wat wél en niet in de voorwaarden en prijs is inbegrepen. Kan je zelf kiezen en voorkom je verrassingen. In het buitenland gelden vaak andere voorwaarden, verzekeringen en opties dan in Nederland en om dat zelf ter plaatse uit te zoeken is vaak verwarrend (of wordt verwarrend gemaakt door de lokale verhuurder). Door al bij reservering voor een all-in pakket te kiezen, heb je ter plaatse geen hoofdbrekens meer over keuzes en extra kosten.”

16-11-2017 10:31
Ahmet Kaynar Budget Antalya Airport
“goed geen problem gehad.”

“goed geen problem gehad.”

07-09-2017 04:48

Locatie informatie voor Antalya Airport

Antalya Havalimani Airport in het kort

De luchthaven van Antalya is de toegangspoort tot de badplaatsen aan de Middellandse Zeekust van Turkije. In het hoogseizoen is het zeer druk in het terminalgebouw. Antalya Airport verwerkt 5 miljoen reizigers per jaar

Het vliegveld ligt ongeveer 17 kilometer ten oosten van Antalya. Vanaf de stad bereik je Antalya Airport in ongeveer 20 minuten. Er is geen treinverbinding met de luchthaven. Vanaf de binnenlandse luchthaven vertrekt wel een bus richting centrum. Deze sluit echter alleen aan op de vluchten van Turkisch Airlines.

Er is geen gebrek aan hotels langs de ‘Turkse Rivièra’. Het dichtstbijzijnde hotel ligt op 1 km afstand. Op de luchthaven zijn genoeg eet- en drinkgelegenheden. De prijzen voor eten en drinken liggen echter extreem hoog! De CIP Lounge van Turkish Airlines biedt eenvoudige zakelijke diensten als fax, telefoon en kopieerfaciliteiten. Er zijn geen vergaderzalen te huur. Er zijn geldautomaten en openbare telefoons. In de Aankomsthal is een wisselkantoor, maar de wisselkoers is buiten de luchthaven veel beter. Ook is er een postkantoortje. EHBO roept u in via de algemene servicebalies. Verder is de luchthaven goed toegankelijk voor gehandicapten.

In de luchtvaart industrie wordt Antalya Havalimani Airport aangeduid met de afkortingen AYT (IATA airport code) en LTAI (ICAO airport code).

Link naar officiële website Antalya Havalimani Airport.